موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
اعتبار:
24,701
رخشید اوایل حدس میزدم پسر باشه
ولی الان چند وقتی هست کاملا دو ب شک شدم
هیچ حدسی ندارم خودم واقعا...
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• رخشید
موضوعها: 0
تشکر Received:
640 in 314 posts
تشکر Given: 392
اعتبار:
882
ولی تو گروهها بعضا من کم ندیدم با فاصله طولانی نرن نونا جان.
• nona
تشکر Received:
640 in 314 posts
اعتبار:
882
رخشید، بچه مظلومیه ولی رو مخمه طفل معصوم. البته تقصیر این نیستا من واقعا بی حوصله شدم و خسته. احساس می کنم یه عمر که باردارممم. دخترم مثلا این ماههای آخر به پاش جایی دست می زدم زود یه لقدی حواله می کرد و در می رفت ولی این دوست داره نازش کنی و ماساژش بدی. اون شبی تو خوابم بود و رو شکمم بود و بهم خندید و صورت مهربونی داشت و بعد صورتشو گذاشت رو دلم و منم نازش کردم. امیدوارم واقعا بچه آروم و خوبی باشه که بعد زایمان یه مدت بخوابم. البته از کمبود خوابم هست رخشید اعصابها، من خودم اصلا عادت به کم خوابی ندارم و اینکه جدیدا عمیق و خوب نمی خوابم رو مخمه و عصبی و ضعیفم می کنه. تو طول روز قشنگ حس یه آدم مریض و خسته رو پیدا می کنم.
• nona، رخشید
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
مریم جان یه بحث دیگه هم هست من دکتر سونوگرافم پریناتولوژیست بود تو کلینیک دکترم مطب داشت دو یه روز عصرا میومد چون اسناد دانشگاهم بود باورت نمیشه تازه دکتر من فلوی نازاییه سونوی رشد که میداد یا حتی همین طول سرویکس خیلی مریضا با هم پچ پچ میکردن که دارن به هم نون قرض میدن
آخه شما ها که با کای دردسر باردار شدید خودتون سلامت بچه براتون مهم نیست؟ بعد فلوی در سطح دکتر من با بیش از ۴۵ سال سابقه و اون سونوگراف با اون کارنامه واقعا چه احتیاجی به این کار دارن
یادمه برای یکی که باید بچه رو سقط میکرد بچه متاسفانه نواقص شدید قلب و ریه و … داشت یعنی ناهنجاری شدید دو سه تا سونو و نوار کنترلی نوشته بود سونوگراف میخواست انجام بده مادر خانم میگفت نیاز نیست بچشم هیچیش نیست اینا نمیفهمن!
• maryam_na، رخشید
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
ول ول ول
اول بگو ویارت چیه؟ شور و ترش؟ یا شیرین؟
موهات چه تغییری کرده؟
چهره ت چطور؟ تپل شده یا نه تغییر خاصی نکرده؟ یا لاغر شده؟
شکمت به چه شکلی بزرگ شده؟ گر و شبیه هندوانه اس یا انگار خربزه اس و کشیده؟
تاریخ تولد و تاریخ اولین روز آخرین پریودت رو هم اگه مشکلی نداری بگو
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
• maryam_na
تشکر Received:
640 in 314 posts
اعتبار:
882
موافقم کاملا، من خودم استرس می گرفتم این جوری بود. آرزو، سونو امواج صوتییه و مشکلیو ایجاد نمی کنه. اینجا که خیلی سونو می کنن. من لک بینی داشتم اوایل هفته ای یه بار و بعدش حداقل دو هفته یک بار سونو می کردن. یه بار به خاطر همون خونریزی کم خون شده بودم و یه شب لرز کردم دیگه آخر هفته بود و رفتم بیمارستان. سر همون دو روز بستریم کردن و چهار بار سونوم کردن تمام شکم و لگنمو خخخخ می گفتن یه وقت جاییت عفونت نکرده باشه. دکتر زنان روز اول و آخر شکمی و واژینال کرد. یه بار متخصص جراحی سونو کرد و یه بارم گفتن بریم بخش رادیولوژی که کیفیت دستگاهشون خیلی خوبه و اونجا سونو شدم و انصافا هم وضوح هیچ دستگاه سونویی به اون بالایی تا حالا ندیده بودم نا حالا.
• nona، رخشید