۱۴۰۱/۹/۲۳، ۱۲:۳۷ عصر
منم فکر میکنم نی نی نسیمه دختره
رخشید من واسه خودم جمع بستم درست بود
رخشید من واسه خودم جمع بستم درست بود
گپ خانم های باردار 1401
|
۱۴۰۱/۹/۲۳، ۱۲:۳۷ عصر
منم فکر میکنم نی نی نسیمه دختره
رخشید من واسه خودم جمع بستم درست بود (۱۴۰۱/۹/۲۳، ۰۱:۱۲ صبح)نسیمه جااان نوشته است:(۱۴۰۱/۹/۲۳، ۱۲:۲۵ صبح)Rose نوشته است: ول ول ول تغییر چهره چی؟ یعنی مثلا وضعیت جوش؟ باز شدن یا کدر شدن چهره؟ مو؟ بعد آیا از ناف به پایین یک خط عمودی سیاه یا تیره شده برات؟ لکه بینی داشتی؟ با چه شدتی؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۱/۹/۲۳، ۱۲:۵۲ عصر
جدی آیسان بقیه هم که بچه دارن بیان بگن درست هست این محاسبه
رز جدول اینجا بذار
۱۴۰۱/۹/۲۳، ۰۱:۱۳ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۹/۲۳، ۰۱:۱۶ عصر، توسط نسیمه جااان.)
اره من خودمم با جدول چینی حساب کردم انگار دختر میشد
ولی من شک داشتم هم اینکه سن م نمیدونستم ۲۷ وارد کنم یا ۲۸ چون اون موقع ۲۷ سالم بود هم اینکه ماه اقدام رو ،چون من روز دقیق رو میدونستم اقدامم برج ۶ بود نمیدونستم ۵ بزنم یا ۶ این شد ک خیلی پیگیرش نشدم جدول رو توی یه گذاشته رز اها چهره رو نگفتم . اصلا توی صورتم حتی یه جوش هم نزدم این چند وقته پوستم شفاف ،گونه هام گلگون به شدت ![]() لک بینی هم داشتم ولی خیییلی خفیف و کم بودش http://khanumha.com/showthread.php?tid=115 رخشید اینجاست ،جدول
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۱/۹/۲۳، ۰۱:۱۹ عصر
راستی رز تست کلم بنفش رو من انجام دادم
ولی نمیدونم آبی ک از کلم میگرفتم چرا آبی میشد !! اصلا همرنگ اونچه توی نت زده بود نمیشد دو بار هم انجام دادم بعد رنگهایی ک ب اسید و باز تست کردم روش ،متفاوت بود با اونچیزی ک باید میشد منم بیخیالش شدم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۱/۹/۲۳، ۰۱:۳۹ عصر
تست کلم بنفش چیه
![]()
من از رو علامتهات میگم دختر، ولی دوست دارم پسر باشه چون خودت پسر بیشتر دوست داری. ساعت چند میری نسیمه سونو؟
سیما حالتهات به پسر می خوره چیزهایی که میگی. سیما می خوای تئوری رمزی رو ببین با سونوی هفته های اول میشه. من برای بچه هام درست بود. آرزو جون مبارک باشه قدم برادرزاده ات و خدا حفظش کنه. آخی مگه سزارین نبود، میذاشتن یه دو هفته هم بچه بمونه که کامل بشه قشنگ. من دختر با اینکه دیابت نداشتم چهار کیلو و خورده ای بود. مرسی عزیزم، امیدوارم. من یه شب خونریزی افتضاح دادم و خیلی از پریود شدیدتر بود مثلا. اولش انقدر شدید بود همین جور تو وان وایستاده بودم و آب می گرفتم و با نوار و پد نمی شد جمعش کرد. سر اون کم خونی گرفتم که بیمارستان اولی که رفتم با اینکه آزمایش خون گرفتن نگفتن کم خون شدی. من هموگلوبینم چند روز قبل خونریزی ۱۳.۵ بود و بعدش شده بود ۱۰.۵-۱۱ و یه شب لرز کردم و رفتم یه بیمارستان دیگه اونجا گفتن کم خونم و گفتن آهن بخورم منم یه ماهی خوردم درست شد. لکه بینی رو کم خونی فکر نکنم اون قدر تاثیر بذاره، من اون یه ماه لکه بینی داشتم و قرص آهنمم بین غذا می خوردم که اذیتم نکنه که خب این جوری کمتر اثر کنه تا ناشتا بخوری. |