امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ آشپزی
#71
عزیزم به نظر من کنار پلوی ساده ت ،یه خورش بذار
من خودم اکثرا قورمه سبزی میذارم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • *كيانا*، 2015، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱
پاسخ
#72
ممنون نسیمه جان
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
#73
کنار جوجه کباب، من باشم سوپ میذارم حالا سوپ خامه یا جو یا ورمیشل، یا پیش غذا مثه رولت گوشت، کوکو ، بقچه بادمجون، پیش غذایی که توش گوشت یا چرخکرده داشته باشه
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • *كيانا*، 2015، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱، نسیمه جااان
پاسخ
#74
ممنون آلما جان
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
#75
منم یا بقچه بادمجون میذارم یا قورمه سبزی
فاطمه هستم
Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱، نسیمه جااان
پاسخ
#76
(۱۴۰۰/۶/۲۴، ۱۱:۱۶ عصر)نسیمه جااان نوشته است: ستی جان،لواشکت چطور شد؟

عااالی شد نسیمه جان! ببخشید، وقت نکردم زودتر بیام بنویسم. 
اون دفعه فکر کنم آلو سیاه خریدم، مطمئن نیستم راستش سیاه حساب بود یا شابلون، ولی الان شابلون خریدم میخوام باز درست کنم. 

آلوهای هسته‌جداشده و نصف‌شده رو با یه ذره آب ریختم تو قابلمه دو ساعتی با شعله‌ی متوسط و کم پخت. وقتی یه مقدار خوبی شل و ول شد، ریختمشون تو مخلوط کن، بعد دوباره برشون گردوندم به قابلمه و اندکی شکر و اندکی نمک بهشون اضافه کردم که به نظر خودم نیازی به اونام نبود. نمک به خصوص کم بریزید که بعد خشک شدن شور نشه. این دفعه فکر کنم هیچی بهشون اضافه نکنم چون مزه‌شون ملس هست و نیازی به شیرینی شوری ندارن. بعد باز قابلمه رو روی حرارت متوسط رو به کم یک ساعتی بذارید باشه و حواستون بهش باشه. مرتب هم بزنید که ته نگیره. وقتی آبش خوب بخار شد، پهنش کنید رو سینی نچسب تفلون (من از سینی‌های تفلون مخصوص مایکروفر استفاده کردم که عالی بودن برای این کار)، نه خیلی نازک نه خیلی کلفت، بعد بذارید دو ساعتی رو کمترین شعله‌ی فر (من حدود ۸۰ درجه سانتیگراد گذاشتم). طبقه‌ی بالای بالای فر بذاریدش. کلاَ فقط میخوایم کمی خشک‌تر بشه و نمیخوایم بپزه. بعد از دو سه ساعت از فر درش بیارید و تو هوای آزاد یکی دو روز بمونه عالی میشه. البته میشه هم زمان طولانی تر تو فر بذارید که دیگه هوای آزاد هم نخواد. من تو فر برقی گذاشتم، تو فر گازی اگر میذارید خیلی حواستون بیشتر باشه. کانوکشن/فن فر رو هم روشن کردم.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • *كيانا*، Almam، Elham67، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیم64، نسیمه جااان
پاسخ
#77
باریکلا ستی جان ♡
نوش جان
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
#78
ستی جان کدوم حالت فر رو روشن کردی؟ بالا یا پایین یا بالا و پایین با هم؟
بعد فکر میکنی برگه هم بشه توی فر درست کرد؟
الهی و ربی من لی غیرک...
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ
#79
بچه ها کی با زودپز برقی کار میکنه؟ من سوال داشتم. مرسی.
الهی و ربی من لی غیرک...
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ
#80
سلام بچه‌ها میشه چندتا غذای بدون برنج حالت فینگر فودی یا ساندویچی ولی بدون سوسیس کالباس پیشنهاد بدین؟ مثلاسمبوسه.(به جز کشک بادمجون و الویه و کوکو)
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان