ارسالها: 740
موضوعها: 0
تشکر Received:
3,068 in 518 posts
تشکر Given: 1,314
تاریخ عضویت: آذر ۱۴۰۰
اعتبار:
4,289
۱۴۰۱/۹/۲۴، ۰۳:۴۷ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۹/۲۵، ۱۲:۰۸ صبح، توسط فلامینگو.)
این دستور دقیق و اوریجیناله.
چندتا نکته هم من اضافه میکنم.
به جای کلم قمری میتونی کلم برگ باریک خورد شده بریزی.
به کلم و قلقلی ها یکم دارچین هم بزن.
ترخون پایه اصلی سبزی کلم پلو هست ولی نباید زیاد بریزی.
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Celin
ارسالها: 7,835
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,701
سلین کلم قمری فک نکنم همه پسند باشه ،با کلم برگ بهتره از نظر من
من عاشق کلم پلو هستم ولی با کلم برگ
شیراز ک بودیم با کلم قمری خوردیم ،زیاد باب میلم نبود
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Celin
ارسالها: 740
موضوعها: 0
تشکر Received:
3,068 in 518 posts
تشکر Given: 1,314
تاریخ عضویت: آذر ۱۴۰۰
اعتبار:
4,289
کلم قمری باید خیلی نازک خلال و سرخ بشه ... اونجوری با ادویه و دارچین خیلی خوشمزه میشه.
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Celin
ارسالها: 2,662
موضوعها: 0
تشکر Received:
6,114 in 1,846 posts
تشکر Given: 4,176
تاریخ عضویت: تير ۱۴۰۰
اعتبار:
7,863
۱۴۰۱/۹/۲۴، ۰۱:۴۰ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۹/۲۴، ۰۱:۴۲ عصر، توسط Celin.)
مرسی فلامینگو جان
نسیمه جان اگر شد با دوتاش امتحان مییکنم
فلامینگو جان لینکش باز نمیشه
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• فلامینگو
ارسالها: 740
موضوعها: 0
تشکر Received:
3,068 in 518 posts
تشکر Given: 1,314
تاریخ عضویت: آذر ۱۴۰۰
اعتبار:
4,289
برنج ایرانی
۲ پیمانه
سبزی (جعفری،شوید،تره،ترخان،ریحان)
۱ کیلوگرم
کلم قمری
۱ کیلوگرم
گوشت چرخ کرده گوسفندی
۲۵۰-۳۰۰ گرم
آبغوره آبلیمو یاآب نارنج تازه
۱/۲ پیمانه
نمک و فلفل و زرد چوبه وفلفل قرمز
به مقدار لازم
پیاز
۲ عدد
آرد نخودچی
۱ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده غلیظ
۱ قاشق غذا خوری
۱
ابتدا برای اینکه یه کلم پلو اصیل داشته باشیم باید همه مواد تازه باشه و همون لحظه خرد بشه که اون طعم اصلی رو بده
۲
ابتدا سبزی رو پاک کرده خرد کرده میزان ترخان باید کمتر باشه چون غذاتون رو تلخ میکنه ولی نه انقدر کم که عطرش حس نشه و ریحان اگر در دسترس داشتید از ریحان بنفش هم استفاده کنید خوشمزه میشه.یک کیلو سبزی نسبت ریحان سبز و بنفش ۳۰۰گرم.ترخان ۱۵۰گرم.جعفری ۱۰۰گرم.تره ۲۰۰گرم.شوید۲۵۰گرم.
۳
بعد کلم رو که باید کلم های که پوست نازک و براقی دارند و ریز یا متوسط هستند رو انتخاب کنید که داخلش ریشه نباشد که اصلا به درد کلم پلو نمیخوره و باید بریزیدش دور کلم باید خلالی خرد کنید مانند خلال سیب زمینی نازک.وبرگهای کلم رو هم که ریز هستنو داخلش خرد کنید به اندازه دوتا سه قاشق.بعد با نصف پیمانه آب بزارید روی حرارت تا کلم ها نرم بشه.
۴
بعد گوشت رو با یک پیاز رنده شده کمی آب گرفته و زردچوبه نمک و فلفل و آرد نخودچی مخلوط کرده و حدود ده دقیقه ورز میدیم.تخم مرغ لازم نداره. یا آرد نخودچی بیشتر نزنید بد میشه و کوفته قلقلی کرده در روغن سرخ میکنیم اول که داخل روغن ریختیم حدود چند ثانیه بهش دست نزنید تا خودشو بگیره بعد اونو هم بزنید تا کوفته هاتون کاملا سرخ بشه.
۵
بعد کوفته ها رو کنار گذاشته و در همان روغن کلم رو که نرم شده بود سرخ میکنیم کمی که رنگش برگشت زردچوبه میزنیم و نمک و فلفل و بعد در ظرفی دیگر پیاز داغ گرفته و بعد کوفته ها و کلم و پیاز داغ رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت تفت داده و چاشنی آبغوره یا آبلیمو رو میزنیم اصلا نترسید باید یه جوری بشه که کاملا کلم ها طعم بگیرن پس با دستو دل بازی بریزید با یکی دوتا قاشق کلم ترش نمیشه و باز نمکشو اندازه کنید.
۶
اگه کلم رو مزه دار نکنید اون کلم پلو اصل رو ندارید پس بزارید کاملا مزه دار بشه البته میزان آبلیمو بستگی به میزان ترشی هم داره اگه زیاد ترش بود کمتر اصافه کنید و در آخر یک قاشق زعفران دم کرده بزنید و بزارید آبغوره یا آبلیمو کاملا به خورد مواد بره.
۷
بعد آب رو میزاریم جوش بیاد و کمی زردچوبه و نمک رو اضافه کنید بزارید برنج داخلش بجوشه.برنجتون نباید زیاد نرم بشه باید کمی خشک برش دارید.وصافش کنید.بعد سبزی که خرد کردیمو به برنج میزنیم سبزی رو هم با دستو دلبازی بریزید و چشمی اندازشو تنظیم کنید ولی کلم پلو باید سبز باشه.
۸
بعد ته دیگ مورد نظر رو کف ظرف قرار داده ولی من پیشنهاد میدم کاهو بزارید و بعد هم نان و بعد برنج بریزید واقعا عالی میشه با کلم پلو.بعد از اون مواد رو وسط برنج ریخته و برنج رو به مدت یک ساعت و نیم دم کنید
ارسالها: 2,662
موضوعها: 0
تشکر Received:
6,114 in 1,846 posts
تشکر Given: 4,176
تاریخ عضویت: تير ۱۴۰۰
اعتبار:
7,863
مرسی فلامینگو جان لطف کردی
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• فلامینگو
ارسالها: 1,172
موضوعها: 1
تشکر Received:
2,215 in 593 posts
تشکر Given: 8,003
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
4,949
ک*ت*ل*ت ماهی با چه دستوری درست می کنید؟
ارسالها: 4,457
موضوعها: 1
تشکر Received:
9,629 in 3,202 posts
تشکر Given: 3,566
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
13,743
هلیا یعنی شکلات تخته ای میخوای بخری؟
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• youtab، خانم فسقلی
ارسالها: 7,835
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,701
۱۴۰۱/۹/۲۹، ۰۸:۲۲ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۹/۲۹، ۰۸:۲۲ عصر، توسط نسیمه جااان.)
هلیا این عکسا ک گذاشتی ،برای ایده س؟
درست کردنش کار سختی نیس ،فقط حوصله میخاد
بنظر خیلی هم خوشمزه و هوس انگیزه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• youtab، خانم فسقلی