امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ آشپزی
(۱۴۰۱/۱۰/۹، ۰۹:۳۰ عصر)mahtakhanoum نوشته است: شیدا جون از بامیکا هم میتونی بگیری من هر سری گرفتم عالی بود

ممنونم مهتا جون
عزیزم ارسالشون به چه صورته؟ یعنی همون تایم میفرستن یا باید هماهنگ کنم قبلش؟
برای دلمه مثلا Heart

بچه ها برای داخل سالاد ماکارونی، زیتون خوب میشه؟ یا زیتون واشری (اسلایس شده) بهتره؟
پاسخ
شیدا من زیتون تو سالاد ماکارونی دوست دارم و می‌ریزم، همین الان جات خالی درست کردم ریختم. ولی ریز می‌کنمش، از اون حلقه‌ای‌ها هم ریزتر. بعضی‌ها شاید خیلی حال نکنن. همه‌پسند نیست. می‌تونی درسته بذاری روش که اگر کسی نخواست بزنه کنار و نخوره.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شیدا
پاسخ
به به نوش جان Tongue
  • ستی‌لیته
پاسخ
شیدا من تو سالاد ماکارونی عاشق زیتونم...حتی زیتون سیاه که مزش بیشتره..من تو سالاد ماکارانی قارچ هم میریزم البته تفتش میدم که اب بندازه و ابش بره یکم پخته بشه...سینه مرغ یا بوقلمون دودی هم خیلی خوشمزه ترش میکنه نسبت به کالباس

سوییت لوندر من ازش کیک هویج گردو گرفتم با بادمجون سرخ شده و مواد شیرین پلو و چندتا چیز دیگه همه اش خوب بود ولی همه چیش خیلی چرب و چیلی...جدیدا هم بنظرم خیلی گرون کرده...کافیه برای ده نفر بخوای سه چهار قلم فینگر فود سفارش بدی بالای یک تومن درمیاد...
  • ستی‌لیته، شیدا
پاسخ
سوفی به به Tongue
بچه ها مشخصه خوش سلیقه هستین و آشپزیتون خوبه.
راستی این پنیرهای رنگی کاله خوب میشن تو سالاد ماکارونی؟ پراتو و پستو و...که حبه ای هستن؟ یا اونا رو جدا رو سینی مزه بریزم؟
پاسخ
شیدا اونا رو جدا بذار خیلی خوش رنگ و لعابن ولی من مزشونو خیلی دوست ندارم، بنظرم تو سیخ چوبی با یکم کالباس و گوجه گیلاسی و خیار یا خیارشور و زیتون بذار اونا رو
  • شیدا
پاسخ
مرسی عزیزم
پاسخ
تو سالاد ماکارونیت شوید تازه خورد شده هم بریزی خیلی خوشمزش میکنه، بعضیا هم پیازچه میریزن ولی من خودم اصلا طعم پیاز و پیازچه رو نمیتونم تحمل کنم، خیلیا هم دیدم دوست ندارن
  • شیدا
پاسخ
بچه‌ها من تو سالاد ماکارونی هم کالباس میریزم هم سینه مرغ پخته رو رنده میکنم. اینجوری مزش میره تو جون سالاد Big Grin
اوف دلم خواست.
برام جالبه شما سوییت لوندرو از کجا شناختین؟ من از سال‌های دور وبلاگ روزمره نویسیش رو میخوندم.
  • Sufii، ستی‌لیته، شیدا
پاسخ
شیدا جون من حضوری خرید کردم همیشه. ولی آماده داره.
  • شیدا
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان