ارسالها: 6,679
موضوعها: 0
تشکر Received:
20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
25,418
۱۴۰۱/۱۰/۱۰، ۱۲:۳۷ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۰/۱۰، ۱۲:۴۰ صبح، توسط Targol.)
منم تایید میکنم بامیکا هم خیلی خوبه. مخصوصا کوشینیا سبزیجات با اینکه ارزونه خیلی همه پسنده.
ارسالها: 1,993
موضوعها: 3
تشکر Received:
7,358 in 1,540 posts
تشکر Given: 9,421
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
9,290
بامیکا دلمههاش خیلی خوب نیست.
ترگل منم تو اینستا دارمش خب از خیلی وقت پیش. معروف شده دیگه.
سوفی من جعفری ریختم، ولی شوید بهتره، درست میگی. به خصوص اگر سالاد ماکارونی با تنماهی درست کنم منم شوید میریزم. و برعکس تو عاااشق پیازچه تو سالاد ماکارونی هستم.
ولی از همه مهمتر به نظرم اینه که کمی پنیر خامهای قاطی سس مایونزش بکنیم. خیلی باحالتر میشه.
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Sufii، Targol، شیدا
ارسالها: 4,550
موضوعها: 0
تشکر Received:
10,860 in 2,958 posts
تشکر Given: 5,610
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
13,422
کسی در مورد دم کردن برنج تو فر نظری نداشت؟
میخوام برنج بذارم و برم از خونه بیرون بنظرتون خوب میشه؟!
ارسالها: 3,491
موضوعها: 0
تشکر Received:
6,015 in 2,145 posts
تشکر Given: 4,518
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۱
اعتبار:
8,238
مری من تو اینستا زیاد دیدم ولی خودم تا حالا نذاشتم
یه بار وقتی خونه ای امتحان کن
من تو پلوپزم میذارم زمان میدم میرم مثلا ۴ ساعت دیگه میرسم خونه برنج آماده اس ، ببین پلوپزت این قابلیت داره؟
پسر ۱۹ ماه ❤
ارسالها: 4,550
موضوعها: 0
تشکر Received:
10,860 in 2,958 posts
تشکر Given: 5,610
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
13,422
آره پلوپزم میشه زمان داد
ولی برنج پلوپزی واسه مهمون خوب نمیشه به نظرم
آخه مهمون دارم ولی میخوام باهاشون برم بیرون
گفتم اگر بشه برنج و مرغ شکم پر بذارم تو فر و بریم برگردیم ناهار آماده باشه
ولی حتما خودم باید امتحان کنم دستم بیاد
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Nedaaa28، Targol
ارسالها: 1,993
موضوعها: 3
تشکر Received:
7,358 in 1,540 posts
تشکر Given: 9,421
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
9,290
نه ماری، بذار تو همون پلوپز. فر چه کاریه آخه! خشک میشه، خمیر میشه، اصن معلوم نمیکنه.
من واسه مهمون خودمونی (خانوادهها) میذارم تو پلوپز، اتفاقا گاهیم مامان بابام و خواهرم که میان قبل شام باهاشون میرم اطراف خونه قدم میزنیم، اینطوری خیلی راحته.
ارسالها: 4,550
موضوعها: 0
تشکر Received:
10,860 in 2,958 posts
تشکر Given: 5,610
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
13,422
راستش جاریم همیشه برنج مهمونیشو تو فر درست میکنه خیلی هم خوب میشه ولی خودم امتحان نکردم
فکر کنم رستوران ها هم تو فر های بزرگ میذارن
هر دو را امتحان میکنم
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Nedaaa28، ستیلیته
ارسالها: 4,986
موضوعها: 27
تشکر Received:
8,192 in 2,975 posts
تشکر Given: 5,959
تاریخ عضویت: مهر ۱۴۰۰
اعتبار:
12,568
بچه ها ممنونم
راستی این رستوران ها چطور برنج درست می کنند که همیشه گرم و تازه و قد کشیده میمونه؟
ارسالها: 4,550
موضوعها: 0
تشکر Received:
10,860 in 2,958 posts
تشکر Given: 5,610
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
13,422
شیدا من شنیدم رستوران ها رو بخار آب برنج را دم میکنن
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• شیدا