امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ آشپزی
منم تایید میکنم بامیکا هم خیلی خوبه. مخصوصا کوشینیا سبزیجات با اینکه ارزونه خیلی همه پسنده.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • mahtakhanoum، ستی‌لیته، شیدا
پاسخ
بامیکا دلمه‌هاش خیلی خوب نیست.
ترگل منم تو اینستا دارمش خب از خیلی وقت پیش. معروف شده دیگه.
سوفی من جعفری ریختم، ولی شوید بهتره، درست می‌گی. به خصوص اگر سالاد ماکارونی با تن‌ماهی درست کنم منم شوید می‌ریزم. و برعکس تو عاااشق پیازچه تو سالاد ماکارونی هستم.
ولی از همه مهمتر به نظرم اینه که کمی پنیر خامه‌ای قاطی سس مایونزش بکنیم. خیلی باحالتر میشه.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Sufii، Targol، شیدا
پاسخ
کسی در مورد دم کردن برنج تو فر نظری نداشت؟
می‌خوام برنج بذارم و برم از خونه بیرون بنظرتون خوب میشه؟!
پاسخ
مری من تو اینستا زیاد دیدم ولی خودم تا حالا نذاشتم
یه بار وقتی خونه ای امتحان کن
من تو پلوپزم میذارم زمان میدم میرم مثلا ۴ ساعت دیگه میرسم خونه برنج آماده اس ، ببین پلوپزت این قابلیت داره؟
پسر ۱۹ ماه ❤
پاسخ
آره پلوپزم میشه زمان داد
ولی برنج پلوپزی واسه مهمون خوب نمیشه به نظرم
آخه مهمون دارم ولی می‌خوام باهاشون برم بیرون
گفتم اگر بشه برنج و مرغ شکم پر بذارم تو فر و بریم برگردیم ناهار آماده باشه
ولی حتما خودم باید امتحان کنم دستم بیاد
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Nedaaa28، Targol
پاسخ
نه ماری، بذار تو همون پلوپز. فر چه کاریه آخه! خشک میشه، خمیر میشه، اصن معلوم نمیکنه.

من واسه مهمون خودمونی (خانواده‌ها) میذارم تو پلوپز، اتفاقا گاهیم مامان بابام و خواهرم که میان قبل شام باهاشون میرم اطراف خونه قدم می‌زنیم، اینطوری خیلی راحته.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • mahtakhanoum، Mari90، Nedaaa28، Sufii، Targol
پاسخ
راستش جاریم همیشه برنج مهمونیشو تو فر درست می‌کنه خیلی هم خوب میشه ولی خودم امتحان نکردم
فکر کنم رستوران ها هم تو فر های بزرگ میذارن
هر دو را امتحان میکنم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Nedaaa28، ستی‌لیته
پاسخ
بچه ها ممنونم
راستی این رستوران‌ ها چطور برنج درست می‌ کنند که همیشه گرم و تازه و قد کشیده میمونه؟
پاسخ
شیدا من شنیدم رستوران ها رو بخار آب برنج را دم میکنن
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شیدا
پاسخ
ماری برنج داخل فر خیلی خوب میشه به شرطی که هم برنجت عالی باشه هم بدونی کی ابکش کنی و هم روغن خوبی ته قابلمه بریزی و هم قابلمه ات نازک نباشه
چقدر شرایط داشت Big Grin
و چون حرارت از همه طرف بهش وارد میشه حرفه ای هست

یکبار قبل از مهمونی در حجم کم تست کن دستت میاد
پلو رسمی باید دون باشه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Mari90، Nedaaa28، Sufii، ستی‌لیته
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان