امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
ماهور واقعا با حرفات موافقم برای لاغری باید سبک خوردنمون رو عوض کنیم
خوب من دیروز کاملا به رژیمم پایبند بودم مجبور شدم از غذای پسرم که مونده بود چند قاشق پلو بخورم
این تنها مشکل منه که موقع غذا دادن به پسرم هی وسوسه میشم ناخونک میزنم
۴۰دقیقه رقص تند همراه ۲۰دقیقه ورزش
با انگیزه پیش به سوی امروز زیبا
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • **ماهور**، Heven، Mohad_1991، Rose، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، نسیم64، نسیمه جااان، پری سیما
پاسخ
بچه ها من چرا وزنم کم نمیشهههههه؟؟؟
خوراکم از قبل خیلی کمتر شده ،تحرکمم توی این ماه واقعا زیاد کردم
البته۱ هفته س نرفتم رو ترازو ،به خودم قول دادم تا شنبه صبر کنم
تنها چیزی که انگیزم نگه داشته اینه که با متر سایزمو هر ۲ هفته میگیرم از اول شهریور تا الان دور کمرم ۶ سانت و دور شکمم ۵ سانت کمتر شده ،و اینو فقط نتیجه حلقه زدن میدونم
امیدوارم نتیجه پیاده روی هم خودشو نشون بده تا با انگیزه بهتری ادامه بدم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • **ماهور**، Mohad_1991، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
نسیمه جان خیلی خوبه که سایز کم میکنی ۵ سانت دور شکم خیلی خوبه
  • **ماهور**، Heven، Mohad_1991، شماره مجازی تیندر، نسیم64، نسیمه جااان
پاسخ
میدونی دیدن اون عدد روی ترازو انگار شده برام یه دغدغه،گاهی بدم میاد که اینقد درگیر وزن و ترازو شدم
  • **ماهور**، Heven، Mohad_1991، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ماهور جان بنظرم حرفات درسته اما تغییر سبک زندگی تو درازمدت خیلی سخته مخصوصا اگه تو‌خانواده تنها بخوای اینکار انجام بدی حداقل برای من بعد ۳۰ کیلو کاهش وزن که اینجوری بود انگار ذره ای روی من تاثیر نداشت
من انگار تو برهه ای که ورزش تو برنامم نباشه مغزم اتوماتیک میره سمت پرخوری وبنظرم این عجیب !!! بچه ها بنظرتون عجیب نیس؟!
فک میکنم باید برم روانپزشک بقول یه نفر که میگفت تاوقتی که نتونی غذاخوردن و سبک زندگی تو کنترل کنی نمیتونی روی افکار منفی ذهنت تمرکز کنی و یهو انگار افسار زندگی از دستت درمیره….،

نسیمه تمام اون نکاتی که قبل از اینکه روی تراز بری رو رعایت کن اجابت مزاج ، تا دوروز قبلش ورزش قدرتی نداشته باش، خواب کافی ، ناشتا بودن حتی ابم نخور
حتما اینسری اون عددی که میخوای رو میبینی ایشالا
مهدیس هستم
  • **ماهور**، Heven، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، نسیم64، نسیمه جااان
پاسخ
بچه ها منم دل میخواد استایل غذا خوردنم رو اصلاح کنم. چندوقت پیش از یه متخصص تغذیه به صورت آنلاین برنامه گرفتم. قبلش بهش گفتم که دنبال یه برنامه مشخص نیستم. بیشتر میخوام سواد و اطلاعاتم در مورد مواد غذایی بالا ببره و یه جورایی سبک تغدیه ام رو اصلاح کنه. کلی هم براش توضیح دادم که تو برنامه غذاییم چه چیزهایی هست. مثلا اهل غذاهای دریایی هستم. یا سرخ کردنی دوست ندارم. اونم گفت خیلی خوبه. پس برنامه من برات مناسبه ...
برنامه که برام فرستاد، دیدم یه برنامه تکراری تو اینترنت برداشته برای من فرستاده. به علاقه های منم هیچ توحهی نشده بود. منم کلا بیخیال شدم Sad

موقع کارم که خیلی باید از مخم کار بکشم، باید حتما یه چی بخورم. این خیلی بده. یه مشکل دیگه هم دستگاه گوارشم هست که با یه سری غذاها دل درد شدید میگیرم.
پلو خیلی هضمش برام راحته. ولی گوشت قرمز خیلی اذیتم میکنه.
  • **ماهور**، Heven، miss shin، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مهدیس جون خب معلومه که سخت و زمان بره. شما فکر کن ۳۰ سال این مدلی زندگی کردی، خب مشخصه که نمیتونی ۲-۳ ماهه سبکت و عادت هاتو تغییر بدی. چندین سال زمان میبره و باید دائم مراقب باشی از مسیر خارج نشی تا تبدیل بشه به عادت. اتفاقا مهم ترین چیز توی تغییر سبک زندگی صبور بودن و استمرار داشتنه. اگه صبر نداشته باشیم و بخوایم به سرعت نتیجه بگیریم محکومیم به شکست. باید قبول کنیم که این راه تنها راه موفقیته چه بخوایم چه نخوایم. هیچ راه میانبری وجود نداره.
  • *كيانا*، Heven، miss shin، Mohad_1991، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، نسیم64، نسیمه جااان
پاسخ
من متوجه شدم که فشار روحی و یا ناراحتی خیلی تاثیر داره روی غذام
این دو سه روز جدا از موضوع باقلوا من ذهنم درگیر بود و تقریبا بیشتر رعایت نکردم - متاسفانه هنوز پریود هم نشدم کلا بدنم سنگین و اذیت کننده شد- واکسن هم زدم ی روز برای اون خودم ازاد گذاشتم ... باید جمع و جور کنم خودمووووو - خیلی عالی داشتم پیش میرفتم خیللللللللللللللللی
مسیر جهان دوره گردیست
  • **ماهور**، *كيانا*، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
امروز ناهارم خیلی پر کالریه،شام هیچی نمیخورم امیدوارم جبران شه Sad
  • آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
سلام
نسیمه جان شما آخه ماشاالله آنقدر دستپختت خوب به نظر میاد)من که نخوردم ولی از روی ظاهرش میگم Smile ) که آدم درک میکنه رژیم یه کوچولو اراده بیشتری بخواد برات.ولی منم با ماهور موافقم بچه ها من خودم یه مقدار میخواستم وزنمو کم کنم حتی پارسال این موقع بود آلما جان یه جدول درست کرد تو سایت نوعروس من از بس هر بار وزنم بیشتر می‌شد دیگه نیومدم اعلام کنم ولی تقریبا این کاری که ماهور میگه رو کردم یعنی:
اول از همه شروع کردم صبحانه خوردن من چون صبحانه یه کیکی شکلاتی بیسکویت چیزی میخوردم که پر کالری بود ولی حجم کم و مدام تا ناهار گرسنه میشدم پس شروع کردم صبحانه رو کامل خوردن اینجوری دیگه تا ناهار هله هوله نمیخوردم.
دوم اینکه ناهارم میخوردم راستش حتی حجمش کم نوردم)البته خیلی زیاد هم نمیخوردم اصولا،معمولی) ولی جوری میخوردم که سیر بشم و تا شام دیگه هی ناخنک نزنم به چیزی
سوم اینکه چون صبحانه و ناهارو خور خورده بودم زیاد گرسنه نمی‌شدم از طرفی دیگه شکلان و کیک و بیسکویت و هله هوله نخریدم که نتونم بخورم یعنی در واقع هم سیر بودم هم سعی کردم هوسم رو کنترل کنم.
چهارم اینکه با اینکه زمستون بود با همسرم به صورت عادت درآورده بودیم که هرشب حدود یک ساعت شاید یه کمی هم کمتر بریم پیاده روی فشار خاصی به خودم نیاوردم پس تونستم سه ماهی ادامش بدم.
با این کارا ۵ ۶ کیلو کم کردم تو چند ماه زیر ۶ ماه بعدش دیگه عید سد و آلرژی فصلی شروع شد و گرم شد و ... دیگه پیاده روی نکردم ولی سعی کردم همین حذف هله هوله رو مد نظر داشته باشم الان در حد یکی دو کیلو بالا پایین میرم ولی رو هدفم هستم سعی میکنم ثابت نگهش دارم.
اینم بگم تابستون گرمه و میلم به غذا نمی‌کشید برنج اصلا نمیخوردم ولی همش شیرکاکائو بستنی و .... ولی خب تا میدیدم دارم میرم بالا ترمزو میکشیدم اما نیمه دوم پارسال خیلی بهتر رعایت کردم.
اونقدری که سالم خوری مهمه برای سلامتی، وزن مهم نیست یه جا دیدم واقعا با این اوصاف قندم میره بالا همچنان که تو آزمایش آخرین لب مرز بود (البته چون کامل ناشتا نبودم یه مقدار شاید کمتر باشه اصلش(ولی مشخصه،که اصلا قند پایینی ندارم حالا سعی میکنم تمرکزم بیشتر روی سلامت مواد غذایی باشه وهدفم سلامتی
  • **ماهور**، Mohad_1991، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، نسیم64، نسیمه جااان، پری سیما
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان