امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
بنسای جان منم دقیقا همینجوری بودم
چند شب همسرم پاهامو ماساژ داد
یه کمم تو خونه پیاده روی میکردم
منیزیوم هم دو تا میخوردم صبح و عصر
کم شد ولی یه حالت درد و بی حسی داشتم تا آخر
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • mona70، nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۷/۶، ۰۳:۰۷ عصر)Bonsay نوشته است: سلام مامانا
من شبها که مثلا به پهلو چپ میخوابم پای چپم از کمر به پایین بعد نیم ساعت کلا بی حس میشه انقد که از دردش بیدار میشم
باز میچرخم به پهلوی راست هم همین میشه یعنی بعد نیم ساعت پای راستم بی حس میشه از کمر به پایین و از دردش بیدار میشم
شماها این تجربه رو داشتین؟
قرص منیزیم و کلسیم هم میخورم

بنسای من الان چندماهه همین مشکلو دارم نمیدونم علتش چیه
البته من تا وقتی حالتمو عوض نکنم متوجه نمیشه مثلا از چپ به راست میشم تازه پای چپم سر میشه و یهو تیر میکشه

دیگه یک ماه مونده تحمل میکنیم تموم میشهSmile
  • mona70، nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم همینطورم شبا همش تکون میخورم
من فکر میکردم این بالشت بارداریم چیز بیخودیه خریدم گذاشته بودمش کنار دیگه ولی الان اوردم چندشبه میخوابم روش بهتره
من الان دوسه ماهه رو زمین میخوام چون رو تخت خیلی سختم بود تکون خوردن اینور اونور شدن
اره یه ماه دیگه از این غولو رد میکنیم میریم غول مرحله بعدیSmile
  • 2015، mona70، nona، Rose، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بندسای جان منم ماه آخر هر طرف میخوابیدم پام درد میگرفت
مامانای گرامی خون تو پی پی نشانه چیه؟ البته امروز میبرمش دکتر، تو پی پی آخرش امروز بهو رنگش تغییر کرد به رنگ سبز خیلی خاصی شد شبیه آبرنگ، خیلیم بافت آبکی (احتمالا اسهاله؟) یه جا دیدم به رگه خیلی باریک خون هم هست خیلی کم و جزیی ولی بود

این حجم ریلکسی رو تو خودم سراغ نداشتم همسرم هول اومد خونه بریم دکتر من قشنگ نشستم بچه رو خوابوندم اومدم اینجا. فکر میکردم یه زمانی چنین مشاهداتی داشته باشم استرسی بشم
  • (کژال)، 2015، miss shin، mona70، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۷/۶، ۰۶:۵۸ عصر)nona نوشته است: بندسای جان منم ماه آخر هر طرف میخوابیدم پام درد میگرفت
مامانای گرامی خون تو پی پی نشانه چیه؟ البته امروز میبرمش دکتر، تو پی پی آخرش امروز بهو رنگش تغییر کرد به رنگ سبز خیلی خاصی شد شبیه آبرنگ، خیلیم بافت آبکی (احتمالا اسهاله؟) یه جا دیدم به رگه خیلی باریک خون هم هست خیلی کم و جزیی ولی بود

این حجم ریلکسی رو تو خودم سراغ نداشتم همسرم هول اومد خونه بریم دکتر من قشنگ نشستم بچه رو خوابوندم اومدم اینجا. فکر میکردم یه زمانی چنین مشاهداتی داشته باشم استرسی بشم

به احتمال زیاد حساسیت به   پروتئین گاوی باشه مخصوصا کی پی پی شل و سبز لجنی شده بازم با پزشک مشورت کنید منم پسرم همین مشکل رو تو دوماهگی داشت و تشخیص آلرژی به پروتئین گاوی بود و هنوز که دوسالشه درگیرشم انشالله که مال بچه شما اینطور نباشه ولی حتما زود به پزشک مراجعه کنید اگه تشخیص همین بود من تجربیاتم رو بهتون میگم
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
  • mona70، Sh96.shamim، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی عزیزم.

ایشالا نباشه ولی
  • Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سحر و بنسای عزیزم که یک ماه دیگه نی نی هاتون به دنیا میاد و الان فکر می‌کنید که ماه دیگه راحت شدید. خواستم بگم ماه دیگه دلتون برای این شبا که فقط پاتون درد میکرد تنگ میشه Big Grin
من الان از دست پسرم دیگه مغزمم درد میکنه.پا که چیزی نیست
(شوخی میکنم. انشالله به سلامتی و راحتی بگذرونید ماه آخرو)

نونا جان من اطلاعاتی در این زمینه ندارم. انشالله میری دکتر و میگن این مورد تو نی نی های سه ماهه طبیعیه و جای نگرانی نیست
  • 2015، mona70، Nedaa28، nona، Sh96.shamim، youtab، آیسان ۹۶، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنون کژال جان از شفاف سازیت
گفتم که از این غول میریم غول بعدی!
  • (کژال)، nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها من باز سوال داشتم در مورد واکسن
امروز زنگ زدم بهداشت گفت میتونی بزنی ولی حتما باید بیای مرکز بهداشت بزنی
شماها رفتین بهداشت؟ من واسه ایرانمال ثبت نام کرده بودم با همسرم بریم بزنیم
  • Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون متاسفانه احتمالا همون حساسیت به پروتیینه. برای دختر من اول رگه‌های کوچیک خون دیده شد. بعدا به مرور سبز شد. هنوزم سبزه. احتمالا تو قدم اول شیرخشک عوض میشه. پپتی و پپتی جونیور و امثالهم. انشالله که نباشه Sad
موقع دفع به خودش نمیپیچه با اینکه مدفوع شله؟

ندا جون من رفتم یه مرکز معمولی.
  • (کژال)، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان