ارسالها: 179
موضوعها: 0
تشکر Received:
1,036 in 168 posts
تشکر Given: 187
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
1,078
سلام عزیزم
دلمه برگ مو
جامبو شلز
بورک گوشت یا بورک اسفناج
پیراشکی
توپک سیب زمینی
ناگت مرغ
اینا به ذهن من رسید.
ارسالها: 4,548
موضوعها: 48
تشکر Received:
15,692 in 3,400 posts
تشکر Given: 20,623
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
18,810
لازانیا رولی هم میشه
سالاد مرغ و سیب زمینی تو اون لیوانای تک نفره
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
ارسالها: 7,835
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,701
آلما جون،ته دیگ ته چین رو دستورش رو برام بگو لطفا
منم یاد بگیرم یکم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
ارسالها: 2,315
موضوعها: 1
تشکر Received:
5,668 in 1,665 posts
تشکر Given: 9,657
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
6,842
صنوبر جان میتونی سینه یا فیله مرغو گریل کنی بعد با بادمجون سرخ کرده یا سس پستو یا زعتر یا حتی حمص و کاهو توی نون لواش یا پیتا بپیچی و برش بزنی....
بچه ها یه سوال، کسی تجربه استفاده از گرانول سیر رو داره؟ من پودر سیر سفارش داده بودم و اشتباهی گرانول سیر فرستادن و از اونجا که من کلا از مزه سیر و اینکه زیر دندونم بیاد بشدت متنفرم و فویبا دارم حتی، بنظرتون مثل پودرش هست یا چی؟
ارسالها: 2,315
موضوعها: 1
تشکر Received:
5,668 in 1,665 posts
تشکر Given: 9,657
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
6,842
صنوبر جان زدی به هدف! همون مزش نزدیک سیر باشه مطمئنا من دوست ندارم?? ردش کنم بره?
ارسالها: 4,548
موضوعها: 48
تشکر Received:
15,692 in 3,400 posts
تشکر Given: 20,623
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
18,810
نسیمه جان یه دونه تخم مرغ و یه قاشق پر ماست سفت،۲ ق روغن یا کره آب شده و زعفرون رو مخلوط میکنم، بعد برنج رو آبکش میکنم، ۲ کفگیر از برنج برمیدارم میریزم تو مایه ته چین مخلوط میکنم، بعد روغنو داغ میکنم مواد ته چینو میریزم ته قابلمه صاف میکنم،بقیه برنجو میریزم رو ته چین، میذارم دم بکشه
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
ارسالها: 7,835
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,701
مرسی عزیزم ،حتما امتحانش میکنم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎