امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
شیطون پسرت راه میره ؟
واااای خدا هرچی میخوای بهت بده دیشب گفتی آخر شب دخترتو سیر کن بیدار نشه
آخر شب بهش پرتقال دادم
باورم نمیشه ساعت ۱ خوابید ساعت ۵ بیدار شد
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Bonsai
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۱۴، ۰۲:۴۹ صبح)Nedaaa28 نوشته است: اره همه لبنیات آزاده خداروشکر هنوز شیر ندادم
میگم کشک میدین شماها؟
کل جوش درست کنم واسش
حالا به جز کال جوش، یه محصول جدید اومده، کشک چیپسی سمیه...
اینم چیز خوبیه Smile شاید یکم شور باشه نسبت به اکثر غذاهای بچه های این سن، اما به نظر خب مزه ی خود کشکه دیگه... و اینکه از خیلی از تنقلات مضر دور و برمون بهتره... و از اونور هم وعده ی اصلی رو می تونیم یه چیز دیگه به بچه بدیم ولی با این میشه کلی کلسیم به بچه رسوند...
[تصویر:  f4c3db209937af3c8a7eea1152e11b652f3af412_1608988309.jpg]
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، mahtakhanoum، Nedaaa28، آیسان ۹۶
پاسخ
وای مرسی رز جان تازه اومدم بگم کشک پاستوریزه هست آیا این مدلی ؟،
اسمش چ جالبه کشکاااام
وای برگاااام خخخخ
  • Rose
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۱۴، ۰۸:۴۶ صبح)Targol نوشته است: نونا جای صندلی غذاشو عوض کن. بذار روبروی یه پنجره که ویو به بیرون داره. یا اصلا جاهای عجیب غربب از خونه.
من یه چند باری وقتی دخترم هیچی نمیخورد دو تا قاشق غذای مختلف میاوردم جلوش میگفتم کدوم بالاخره با اکراه یکی رو انتخاب میکرد. البته. گاهی هم روشو برمیگردوند.
فقط صرفا کارهایی که موقت برامون جواب داد رو داریم میگیم امتحان کنی Sad

من گاهی رو کانتر هم مینشونم. بپرس ازش اینجا میخوای غذا بخوری یا روی صندلی غذا؟
ترگل تا تو حموم تو وانم رفتیم تو پارک پردیسان، پارک پرواز و … ببخشید محل مورد علاقش یکی از دستشوییاست تو بغل اونجام تلاش کردیم
حای جای خونه و بیرون

(۱۴۰۱/۱۰/۱۴، ۱۰:۳۵ صبح)شیطون خانم نوشته است: نونا کشک خشک دوست نداره دخترت؟
ندا مرسی که گذاشتی. 

بچه ها پسر من عاشق کشو خشک وبی من ی ذره میدم چون ی کم شوره. بده عایا )؟ حتی کشک پاستوریزه هم با اشتها میخوره اونم بده عایا؟

نونا ی راهکار دیگه. 
نمیشه فیلم هایی که از خودش گرفتی بهش نشون بدی؟ من پسرم غذا که همیشه سخت میخوره . اولین راهم اینکه میشونمش وسط آشپزخونه کنار کابینت پلاستیکی ها یا سوپر هی وسیله برمی‌داره من تند تند بهش میدم.
اینم جواب نده فیلم هایی که تو بازی پارک اینا از خودش گرفتیم براش میذارم با هیجان میبینه تند میخوره  Big Grin
 دوست داشتی اینها رو هم تست کن

کشک دوست داره  عزیزم ولی هدف جیه بدم بحث لبنیاتش از شیر تامینه یدونه دو تا میخوره اما اگه برای مواد مغذیه چیز بیشتری نداره که
نه موبایل واقعا خط قرمزمه راستش ترجیح میدم تلویزیون روشن شه تا موبایل فقط دو بار سر مریضی امتحان کردم قشنگم خورد اما بخاطر بحث خطر انحراف چشم که خیلی زیاده تا سن یه سال موبایل نشون نمیدم حتی اگر نخوره ( همسر خواهرم که فلوی شبکیه هست کامل ممنوع کرده گفت اگه چنین راهی میخوایی تلویزیون بی خطره نسبت به موبایل، دیشب دیگه جم کیدزباز کردیم برای اولین بار ده دقیقه زل زد دهن رو ولی محکم قفل کرد حتی یه قاشق نخورد خاموش کردیم گفتم خب حداقل فهمیدم تلویزیونم اثر نداره
  • آیسان ۹۶
پاسخ
رز من خودم از این کشکام می‌خورم. واقعاَ خوشمزه‌ست.
راستی اون کشک لیوانی‌های پلاستیکی (مارک کاله و هراز و غیره) به نظر من کم‌نمک‌تر هستن نسبت به کشک شیشه‌ای سمیه و اینا.
  • nona، Rose
پاسخ
هیچ وقت کسایی که کشک رو به عنوان تنقلات دوست دارن درک نکردم
  • nona، ستی‌لیته
پاسخ
ترگل خشمزست شوره اخه Smile
پاسخ
شور که خوب نمک هم هست. خرچ خرچ دندون‌ها رو به فنا بدیم که چی. وای اونهایی که توش زیره میره داره که هیچی. من کلیییی برام سوغاتی اومد. هی نگه داشتم هی نگه داشتم اخرش ریختم دور Sad
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۱۴، ۰۱:۰۹ عصر)Targol نوشته است: شور که خوب نمک هم هست. خرچ خرچ دندون‌ها رو به فنا بدیم که چی. وای اونهایی که توش زیره میره داره که هیچی. من کلیییی برام سوغاتی اومد. هی نگه داشتم هی نگه داشتم اخرش ریختم دور Sad
ترگل منم تا قبل این کشکاما تعجب میکردم مردم چر چرا یه ظرف کشک میذارن رو میز بعنوان تنقلات اما اینا اندلزه یه سکه کوچولوان خیلی با نمکن بذاری دهن اب میشه اصلا قرچ قوروچ نمیخواد یه سکه خیلی نازکه
  • Rose، Targol، ستی‌لیته
پاسخ
کشکام ندیده بودم والا
مرسی که انقدر اطلاعات خوب میدین
برم دنبالش
بیچاره همسرم هر روز یه چالش جدید داره با اردهای من
پسر ۱۹ ماه ❤
  • Rose
پاسخ

پرش به انجمن: