امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
سلام به همه مامانای خوب و مسئولیت پذیر
رز جان واقعا چقدر عالیه که انقدر با آگاهی داری بچه بزرگ میکنی من راستش هنوز تصمیمی ام برای بچه دار شدن ندارم ولی میخونم این تاپیکارو حتی اسم دکترایی که میگید و تعریف میکنیدو سعی میکنم حفظ کنم برای آینده Smile شایدم کارم اشتباهه از طرفی قبول دارم آدم خیلی ام نباید غرق بشه تو مشکلایی که شاااید پیش بیاد شاید بعد از بچه دار شدن آدم بیاد این تاپیک بهتر باشه نمیدونم.
فقط یه سوالی داشتم رز جان میگم این چیزایی که شما میگی رو بعضیاشو من به ذهنم حتی نمیرسه که برم سرچ کنم مثلل غذارو به ذهنم میرسه خب سرچ کنم غذاهای مناسب فلان سن ولی یه سری جنبه ها اصلا به ذهنمم خطو نمیکنه شما خودت سرچ میکردی تاپیک اون چیزی که تو ذهنت بود رویا اینه ویدیوهای و کتابای تربیتی و بچه داری میدیدی و میخوندی که این همه چیز یاد گرفتی؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، Elhamgoli، Nedaa28، nona، Rose، Sh96.shamim، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رز جون کاملا موافقم منم ترجیح میدم بدونم چه چیزایی در انتظارمه یا ممکنه پیش بیاد
دقیقا منتظرم ماه بعد از شما، شمیم جون، پائولا و بقیه مامانای بزرگتر راجع به غذا بپرسم ازمامانای هم سن مثل یوتاب، ترگل، لیانه هم بپرسم ببینم اونا چطوری پیش میرن
مامانای کوچیکترم که بعدا استفاده میکنن قاعدتا

مخاط رو گوگل کردم متوجه شدم بچه ها.
  • (کژال)، Elhamgoli، liyane، Nedaa28، Rose، Sh96.shamim، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها منم ک یک بار این دورانو گذروندم میخونم و اسنفاده میکنم ی سری چیزا یادم رفته یا برخورد نداشتم قبلا
مثلا پسرم شیرخشک میخورد و روزی یکی دوبار پی پی میکرد ولی الان دخنرم تقریبا هر بار ک عوض میکنم پی پی کرده ک دیدم نی نی های شما هم اینجوری بودن 
حالا بچه ها ببخشید ولی پی پی دخترم خیلی شله برا یچه های شما هم اینحوری بود؟ ب دکترش گفتم گفت اشکالی نداره ولی بنظرم زیادی شله  Angel
  • liyane، nona، Rose، Sh96.shamim، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۷/۱۲، ۰۳:۲۴ عصر)صنوبر۷۱ نوشته است: سلام به همه مامانای خوب و مسئولیت پذیر
رز جان واقعا چقدر عالیه که انقدر با آگاهی داری بچه بزرگ میکنی من راستش هنوز تصمیمی ام برای بچه دار شدن ندارم ولی میخونم این تاپیکارو حتی اسم دکترایی که میگید و تعریف میکنیدو سعی میکنم حفظ کنم برای آینده Smile شایدم کارم اشتباهه از طرفی قبول دارم آدم خیلی ام نباید غرق بشه تو مشکلایی که شاااید پیش بیاد شاید بعد از بچه دار شدن آدم بیاد این تاپیک بهتر باشه نمیدونم.
فقط یه سوالی داشتم رز جان میگم این چیزایی که شما میگی رو بعضیاشو من به ذهنم حتی نمیرسه که برم سرچ کنم مثلل غذارو به ذهنم میرسه خب سرچ کنم غذاهای مناسب فلان سن ولی یه سری جنبه ها اصلا به ذهنمم خطو نمیکنه شما خودت سرچ میکردی تاپیک اون چیزی که تو ذهنت بود رویا اینه ویدیوهای و کتابای تربیتی و بچه داری میدیدی و میخوندی که این همه چیز یاد گرفتی؟

لطف داری عزیزم Heart
واقعیتش خیلیا نه این مدل رو می پسندن و نه قبول دارن... مثلا عمه ی خودم پسرش 10 سالشه هنوز وسط پدر و مادرش می خوابه.. من بهش فکر می کنم سکته می کنم... یا غذا بچه 15 ساله کلی ناز و ادا در میاره... من خودم دوست دارم مثل بچه های خارجی باشه... دیدید نه قشقرق آنچنانی دارن، نه ادا دارن (ممکنه سیر باشن نخورن ولی مثل بعضی مادرا که میگن آخ نمی دونم کباب نخور اله، جگر ندی بچه (حتی به خودمم می گفتن برای چی جگر می خوری چطور بعدش زنده می مونی!!!!!) با اینکه اگه مغزچخت باشه هیچ مشکلی نداره و منم خیلی وقته که دادم و تقریبا از 1 سالگی تست غذاهای جدید تموم شد و همه چیز بهش می دم نه حساسیت داشته نه به قول بعضیا کهیر زده نه اسهال شده و هیچی (با اینکه اسهال از آلودگیه ولی بعضیا میگن فلان غذا رو خورد اسهال شد!!! که غلطه)...

خواستم بگم علاقه ی خودم به مدل بچه داری مدنظرم باعث سرچ و تحقیق شد... من از بارداری تا الان حدود 60-65 تا کتاب خوندم، بالای 10 تا دوره شرکت کردم... بالای 200 ساعت دوره گوش کردم... کلیییییییییی سایت خارجی، مطالب معتبر اینستا بازم خارجی (مثلا طرف دکترای روانشناسی داره و تخصصش افسردگی پس از زایمان مادرا هست و کلی دوره براش شرکت کرده...) اینها رو همه رو می خوندم و دنبال می کردم... و واقعا کمکم کردن... ببین من این دو سال غرق بودم توی بچه داری... هیچ کار دیگه ای برام اولویت نداشته... وقتی هم غرق کاری باشی، هیچی دیگه برات مهم نیست و دائم توی این مطالب هستی... مثلا من این دو سال کلا صفحه ی اینستام درباره ی بچه داری بود (نه کلیپ های با مزه که فایده ای نداره)... بوکمارک های بروزرم درباره ی بچه داریه... توی سایت های مختلفی ثبت نام کردم و برام خبرنامه ی ماهانه میومد... دقیقا انگار دارم روی تزم کار می کنم همونقدر خودم رو توی بچه داری غرق کردم که البته بخاطر تنها بودن فشار زیادی داشت اما شد و از نتیجه هم راضی ام...
ببین من هر مطلبی رو نمی دونستم به انگلیسی سرچ می کردم و کلیییی کلیپ مرتبط و مفید برام میومد و من انواع روش هایی که حس می کردم بی خطرن تست می کردم... مثلا حتی چیز ساده ای مثل نشوندن بچه توی کریر یا صندلی ماشین... اولا که توی تمام کتب خارجی گفته شده که باید بچه توی صندلیش بشینه و توی بغل نباشه، چند تا کلیپ که دیدم مطمئن شدم درسته... در ادامه هم نوشته بود در مقابل بی قراریش مقاومت کنید! ولی خیلی باز نکرده بود که چطور؟ و من همین رو سرچ کردم... و نهایتا با تکنیک هاشششششش بلند، پسرم تا حالا حتی یک دقیقه جایی غیر از صندلی یا کرکرش توی ماشین در حال حرکت نبوده و اصلا از همون اولش که مرخص شدیم با کریر گذاشتیمش توی ماشین و امدیم درحالیکه مادرهمسرم داشت خودشو به در و دیوار می کوبید که نکنید بچه نمی تونه وووو... و آرووووم توی کریرش خوابید تا خونه!!!! 
یا مثلا غذاش رو یکی دو تا کتاب تغذیه ی کودک خارجی گرفتم، اولش درباره ی مدل تغذیه ای کودک صحبت کرده، و دیدم کلاااا با مدل ماها متفاوته که نشاسته و شکر می کنیم توی شکم بچه... نمک و شکر تا حداقل 1 سالگی ممنوعه (من هنوزم نمک نمی زنم، شکر هم مگه مجبور شم مثلا کلوچه ای چیزی بهش بدم وگرنه شکر هم همون شکرهای طبیعی میوه و شیر و کرب رو می خوره)... یا مثلا با سوپرفودها آشنا شدم که توی فرهنگ ایرانی جایی نداره... میکرو و ماکروها رو شناختم... و بر اساس نیازی که بچه داره تنظیم می کردم و مواد غذایی رو انتخاب می کردم... مثلا برای گرفتن مواد غذایی روی برچسبش حتما شکر و پروتئینش رو چک می کردم، مواد افزوده (اونهایی که اسماشون قابل فهم نیست و مواد شیمیایی هستن) رو بررسی می کردم بعد براش انتخاب می کردم.. که هنوزم چون چیز درست حسابی برای کودک نداریم، من خودم هر چی می خوام درست می کنم... مثلا بچه به خوردن میفته، بهش سرلاک میدن! من کلا برای سفر یکی دو بسته گرفتم همونم موند خراب شد آخر... چون معلوم نیست چیه... خودم درست می کردم... این موضوع درباره ی جوانه ها تا قوتو یا سویق هم همینطور بود و خوشبختانه دستور همه چیز توی اینترنت هست و راحت استفاده می کردم...

یا برای جدا کردن جای خواب برای آموزش خواب از فربر تا صندلی رو تست کردیم... یا حتی روش های برخورد با هر مساله ای... همین الان ببین شیرش رو ریخت روی میز، دستمال گرفته داره تمیز می کنه Big Grin باید قبول کنیم که بچه داری ما ایرانیا چنگی به دل نمی زنه و فقط از کودک نگهداری می کنیم و شکمش رو با انواع مواد بی خاصیت پر می کنیم (چقدر از ایرانیا با سبزیجات مشکل دارن، توی سلامتی، توی استخوان ها، معده و روده و کبد مشکل دارن...) و من بعد از بچه دار شدن متوجه شدم این مشکلا بر میگرده به همون تغذیه ی اول زندگی که بچه رو می بستن به نبات داغ... گشنه ش می شده یه تیکه نون می دادن دستش و تمام... و تازه تفاوت بچه داری ما با خارجیا رو فهمیدم... 

خلاصه که راه سخت و پرزحمتیه... از الان هم نیاز نیست درگیر بشید... همون از بارداری که مطالعه رو شروع کنید می رسید (البته باید تندخوان هم باشید که برسید... اگه نیستید از همون دوران اقدام شروع به مطالعه کنید)... رفرنس های جدید رو ببینید نه کتابهای قدیمی فارسی...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، Almam، Arezoo1984، Elhamgoli، nona، Sh96.shamim، Sufii، Targol، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱
پاسخ
(۱۴۰۰/۷/۱۲، ۰۳:۵۰ عصر)Elhamgoli نوشته است: بچه ها منم ک یک بار این دورانو گذروندم میخونم و اسنفاده میکنم ی سری چیزا یادم رفته یا برخورد نداشتم قبلا
مثلا پسرم شیرخشک میخورد و روزی یکی دوبار پی پی میکرد ولی الان دخنرم تقریبا هر بار ک عوض میکنم پی پی کرده ک دیدم نی نی های شما هم اینجوری بودن 
حالا بچه ها ببخشید ولی پی پی دخترم خیلی شله برا یچه های شما هم اینحوری بود؟ ب دکترش گفتم گفت اشکالی نداره ولی بنظرم زیادی شله  Angel

بچه ی شیرمادر همینه... تا غذای کمکی شروع شه... انموقع هم قوامش فرق می کنه و سفت میشه، هم تعدادش کمتر میشه، هم بوش و هم رنگ و روش تغییر می کنه و از حالت زرد خردلی که داره خارج میشه...

فقط سبز رو باید یکم حواستون باشه...
حالت سفیده ی تخم مرغ هم باید توجه کنید...
ولی اگه سفید شد حتما حتما حتما با فوریت بالا پیگیری کنید...
  • (کژال)، Elhamgoli، nona، Sh96.shamim، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رز جان میشه یه لیست از کتاب هایی که مطالعه کردی بذاری، استفاده کنیم‌، واقعا بچه بزرگ کردن ما ایرانیا دور از جون بچه های تاپیک، خیلی مزخرف و لوس و بی خاصیته!! و در آخرم همه ادعا میکنن اووووه بچه من فلان و بییییسار! بابا یه بچه بی خاصیت لوس بزرگ کردی دیگه تمام! زحمتی نکشیدی که این طوری داری خودتو به در و دیوار میزنی :|
مخصوصا بازم مامانای قدیمی!!!!!! نمیدونم چرا چند روزه رو رفتار قدیمیا اینقدر حساس شدم :||||||
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • (کژال)، nona، Rose، Sh96.shamim، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱
پاسخ
مرسیی رز جان از توضیحات کامل و جامعت مثل همیشه
یه چیزی دقت کردین بچه ها خیلیا از همین هم سن و سالای خودمون حتی،میگن که اووه انقدر لی به لالای بچه نذارینو مگه ما بزرگ نشدیم نه همشم مثلا تو کوچه بودیم و اینا الانم موفقیم و سالمیم و ... اینو تا چه حد قبول دارین؟ به قول رز عزیز یه سری از این مشکلات بعدها بروز پیدا میکنه مثل خیلی از مشکلات جسمی(که البته همش قطعا ربط به دوران بچگی نداره ولی خب تا حدی) یه سری ازین مشکلاتم که داریم میبینیم نمونه ش بی اخلاقی و مریضی های روحی روانی ای که اکثرا باهاش درگیرن میخواستم ببینم نظر شما چیه؟

کژال جان من فکر کنم تا حدی همهمامانا دچار این حسای بد مین مامان شما هم قطعا نیتشون کمک به شماست ولی خب شاید بد بیانش میکنن. وگرنه شما به تواناییای خودت شک نکن واقعا بچه ها تک تکتونو میبینم انقدر زحمت میکشین و آگاهانه سعی میکنین بچه بزرگ بکنین خوشحال میشم در عین حال میگم کاش منم بتونم این مدلی باشم خلاصه من به جای همه ازتون تشکر میکنم که انقدر مامانای خوبی هستین ❤
  • (کژال)، nona، Rose، Sh96.shamim، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها شما قطره اینفاکول استفاده کردین؟
  • liyane، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جون چرا همچین حسی بهت دست داد؟
ببین من اینا رو که یه شبه به دست نیاوردم الان توی دام مقایسه میفتی عزیزدلم
آروم آروم آسه آسه برو جلو...
هر موضوعی نمی دونی سرچ کن، الان خونه ی مامانت هستی به جای بحث کردن، مطالب مرتبط با سن بچه ت رو بخون... مطمئن باش راه میفتی... مهم نیست پیشرفت آدم کند باشه، مهم اینه که حرکت کنه... و بد اینه که ساکن بمونه... شما از این فرصت هایی که برات پیش میاد استفاده کن و اطلاعاتت رو زیاد کن...
الان مثلا این مشکل شستنش که گفتی راه های مختلفی داره
ببین:
https://www.youtube.com/watch?v=0zoF62Ihj_g

https://www.youtube.com/watch?v=7iZswFdM-3U

ولی توصیه می کنم که بچه رو زیاد دست بگیری و باهاش در تماس باشی و کارهاش رو حتی اگه کمک داری خودت انجام بدی که یاد بگیری... تا کم کم عادت کنی... چون الان 3 کیلو که بیشتر نیست... هنوز مدتها نیاز به بغل کردن داره (حداقل تا الان که پسرم 14-15 کیلو شده ما هنوز بغل زیاد داریم)... و کلا سعی کن قوی تر شی عزیزم

خلاصه که خوشبختانه یوتیوب توی عصر ما هست... یه دانشگاه بزرگه... ازش استفاده کن... کم کم اعتماد به نفست هم بر میگرده... مطمئئئئن باش
  • (کژال)، Almam، nona، Sh96.shamim، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۷/۱۲، ۰۴:۲۰ عصر)Almam نوشته است: رز جان میشه یه لیست از کتاب هایی که مطالعه کردی بذاری، استفاده کنیم‌، واقعا بچه بزرگ کردن ما ایرانیا دور از جون بچه های تاپیک، خیلی مزخرف و لوس و بی خاصیته!! و در آخرم همه ادعا میکنن اووووه بچه من فلان و بییییسار! بابا یه بچه بی خاصیت لوس بزرگ کردی دیگه تمام! زحمتی نکشیدی که این طوری داری خودتو به در و دیوار میزنی :|
مخصوصا بازم مامانای قدیمی!!!!!! نمیدونم چرا چند روزه رو رفتار قدیمیا اینقدر حساس شدم :||||||

چشم کتابای خوب رو معرفی می کنم حتما Heart چون هر چیزی هم ارزش خوندن نداره و وقتمون بعد از بچه اینقدر ارزشمند میشه که بهتره صرف مطالب خوب بشه Wink
البته یه زمانی داشتم توی تاپیک هاش میذاشتم دونه دونه... ولی دیگه وقت ندارم واقعا...
  • (کژال)، Almam، nona، Sh96.shamim، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان