امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
نوناجون واجب شد بگردم مجدد روش خواهرت رو پیدا کنم
راستی بچه‌های من پستونکی نیستن و منم اصلا طرفدارش نیستم. فقط هر از گاهی به یکی از دخترهام که اشتهای بیشتری داره موقع خوابوندن میدم. این دخترم از بعد دفعه دوم که بستری شد پستونک گرفت. اونجا بهشون میدادن.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل روش خاصی نیست فقط روتین باید براش ایجاد کنی، اینطوریه که طول زوز تشک انتی رفلاکسشو گذاشتم رو مبل یه شال تمیز نازکم پهنه . هر موقع بخوام بخوابونمش میذارمش روش. یه لالایی مخصوص داره اونو روشن میکنم شالو دور بدنش میپیچم طوریکه با حرکات دستش بیدار نشه ( آخه قنداق ممنوعه برای بحث لگن) این پارچه فقط احاطش میکنه از شونه به پایین دستاشو محکمتر میگیره وای پاهاشو فقط میپوشونه بعد دستامو میذارم دو سمت بدنش روی دستاش آروم تکونش میدم. هفته اول نیم ساعت باید آروم تکون میدادم میخوابید الان زیر پنج دقیقه میخوابه. چه خوابش بیاد چه نیاد
معمولا دو تا سه بار هر بار دو‌ساعت میخوابونمش تو این بازه به کارای خونه و شرکت میرسم.
اون روتینو باید براشون ایجاد کنی همین اول مقاومت میکنن بعد عادت میکنن

ترگل خدایی تو پستونکم بدی یک سال هم حق داری والا خواهر Smile

ولی واقعا خوشبخالت دو تا جوجه‌ رو همزمان داری بزرگ میکنی فکرم نکنم بچه سوم بخوایی. دو سال دیگه به آزادی میرسی.
  • (کژال)، Nedaa28، Sh96.shamim، Targol، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آیسان جون من دخترم شانزده ماهشه و برنامش رو سعی میکنم به صورت مختصر توضییح بدم( دخل پرانتز بگم که بچه های ما  شیرخورن و یکی از میانوعده های اصلیشون هنوز شیره؛ حالا یا شیر مادر یا شیر خشک. برای همین شاید برنامشون تنوع بچه های دو سال به بالا رو نداشته باشته)
من به دخترم یک ساعت بعد از صبحونه میوه میدم و خودشم خیلی میوه دوست داره.؛ یعنی هر روز بین صبح تا ظهر حتما تو برنامه غذاییش میوه رو داره. بعضی وقت ها هم ماست میدم( پروبیوتیک بهتره، ماجان هم ماست مخصوص کودک داره که اون هم خوبه). این وسطا تا ظهر  دوبار هم شیر میخوره . کمی بعد از ناهار معمولا میخوابونمش و بیدار که شد شیر میخوره، من دخترم خیلی اهل شیرینی نیست ولی بعد از خواب نیمروزی دلش یه خوراکی شیرین میخواد که معمولا کیک خونگی سالم درست میکنم و کمی بهش میدم بخوره ( البته نه هر روز) کمی میوه هم بهش بعد از ظهر میدم و دوباره شیر میخوره و آماده میشه برای شام. ساعت هشت- نه هم میخوابونمش
چون تغذیه خودمون هم سالمه این وسطا هر چی میاریم که  بخوریم اگر منع نداشته باشه کمی بهش میدیم. مغزیجات هم تو برنامش هست ( به جز بادام هندی و بادام زمینی که تا سه سالگی ممنوعه). من دخترم اهل فرنی و حریره سرلاک نیست و از اول هم به سرلاک لب نزد و دوست نداشت.
اینم بگم دختر من عاشق نیمروی بلدرچینه و مخصوصا اگر چیپسی و ترد ترد باشه خیلی دوست داره و سه روز تو هفته هم بلدرچین میخوره( معمولا صبحانه، گاهی میان وعده عصر)
  • (کژال)، nona، Sh96.shamim، youtab، آیسان ۹۶، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مامانا میشه بگید بچه هاتون در ماه حدودا چقدر هزینه دارن مثل پوشک و شیرخشک و هزینه های پزشکی و... چقدر قبل از بچه و بعدش به هزینه هاتون اضافه شده؟
همسرم میخواد یه وامی برداره من میگم نه همش نگرانم از ماهه دیگه که بچه میاد کم بیاریم
  • nona، Sh96.shamim، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دوستای خوبم ممنونم ازینکه تجربه هاتونو در مورد پستونک گفتید. من همون یه شب بهش دادم. پستونک با صدای ملچ مولوچ خییییلی زیاد می‌خورد. یعنی خواستم از صدای نق نق راحت بشم. صدای جدید اضافه شد. کلا این پسر من مثل جغجغه همش باید صدا بده از خودش Big Grin . ولی احتمالا بهش میدم ازین به بعد. چون بچه من شیرخشکیه و زیاد میک نمیزنه. شاید براش خوب باشه

دوستانی که شیر خودتونو میخواهید بدوشید برای نی نی. من شیردوش مدلا گرفتم و خیلی خوبه. یعنی مکش خیلی خوبی داره اگه شیر دارید. دو موتوره هم هست که میتونید همزمان بدوشید. پیشنهاد میکنم

سحر جان تو این یه ماه پسر من تقریبا روزی 8_10 عدد پوشک مصرف میکنه. که تو این سایز هر کدوم 2 تومنه تقریبا. من از دیجی کالا یا اسنپ مارکت میخرم همیشه که تخفیف دارن.
شیرخشک کلا 5 تا قوطی تا حالا گرفتیم. هر قوطی 28.
برای دکتر من به خاطر زردیش زیاد بردمش.تو یه ماه 6 بار و هر بار 200 ویزیت دکتر. اگر مشکل نداشته باشه نی نی انقد دکتر نمیره ماه اول.
ولی کلا ماه اول هزینه های یهویی پیش میاد. برای من داروهای شیرافزا و شیردوش و... اضافه شد که زیاد بود نسبتا
  • Nedaa28، nona، Sh96.shamim، Targol، youtab، ستی‌لیته، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنون کژال جون فکر کنم تقریبا ۲۵۰۰هزینه اضافه شده البته خب بقول خودت بعدش هزینه های دکتر انقدر زیاد نمیشه ماه اول اینطور بوده
بعد اینکه خب بیمه تکمیلی یک مقداریشو هم میده
  • nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بله بیمه تکمیلی میده. البته من از همسرم نپرسیدم چه قدرشو داد بیمه و اینکه ویزیت 80 تومنه. چون زردیشو چک میکنه دکتر با یه دستگاهی 200 میگیره.
یعنی این عددی که گفتم حداکثرش هست.
  • nona، Sh96.shamim، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره نوناجون منم از پیر شدن این روزهام به انگیزه دو سال بعد میگذرم Big Grin
سحر جون من هزینه‌ ویزیت دکتر خیلی خیلی زیاد دادم. هزینه‌های بستری، سونو و ...
امروز حقوق مرخصی زایمانم برای دو ماه واریز شد و من خیلیی خوشحالم Big Grin
  • (کژال)، nona، Sh96.shamim، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خب پس بنده خدا خرجش زیاد نیسSmile

(۱۴۰۰/۷/۱۴، ۰۹:۵۱ عصر)Targol نوشته است: اره نوناجون منم از پیر شدن این روزهام به انگیزه دو سال بعد میگذرم Big Grin
سحر جون من هزینه‌ ویزیت دکتر خیلی خیلی زیاد دادم. هزینه‌های بستری، سونو و ...
امروز حقوق مرخصی زایمانم برای دو ماه واریز شد و من خیلیی خوشحالم Big Grin
درست میگی باید هزینه های غیر قابل پیش بینی هم در نظر بگیرم 
بلاخره ممکنه دکترو ازمایش و سونو... رو هم درنظر گرفت
  • nona، Sh96.shamim، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سحرجون فکر کنم چند ماه اول هزینه‌ها بالاست. من خوب هنوزم بچه‌ها رو ماهانه میبرم گوارش، انکولوژی بعضی وقت‌ها عفونی. اینا فوقن و ویزیتشون متوسط ۱۰۰-۱۵۰ هست برای هر کدوم. البته گاهی مجبورم از بیمارستان وقت بگیرم که خوب ویزیت خیلی ناچیز میشه.
پوشک هم بسته‌های ۴۰-۴۲ تایی برای حدود ۵ روز تا ۱ هفته است و حدودا ۱۰۰ درمیاد. بسته بزرگتر بخری حدود همون ۸۰ میشه هر هفته‌ هر کدوم. شیرخشک اگه کمکی بدی شاید هفته‌ای یکی نیاز شه. وگرنه احتمالا هفته‌ای ۲-۳ تا لازم داری برای سن تا ۴ ماه (دختر من هم وزنش پایین بود هم کم غذا شده فعلا و کمتر نیاز میشه)
  • (کژال)، nona، Rose، Sh96.shamim، youtab، ستی‌لیته، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان