موضوعها: 0
تشکر Received:
20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
نوناجون واجب شد بگردم مجدد روش خواهرت رو پیدا کنم
راستی بچههای من پستونکی نیستن و منم اصلا طرفدارش نیستم. فقط هر از گاهی به یکی از دخترهام که اشتهای بیشتری داره موقع خوابوندن میدم. این دخترم از بعد دفعه دوم که بستری شد پستونک گرفت. اونجا بهشون میدادن.
تشکر Received:
2,620 in 585 posts
تشکر Given: 753
اعتبار:
3,789
۱۴۰۰/۷/۱۴، ۰۷:۲۳ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۷/۱۴، ۰۷:۳۴ عصر، توسط Paula.)
آیسان جون من دخترم شانزده ماهشه و برنامش رو سعی میکنم به صورت مختصر توضییح بدم( دخل پرانتز بگم که بچه های ما شیرخورن و یکی از میانوعده های اصلیشون هنوز شیره؛ حالا یا شیر مادر یا شیر خشک. برای همین شاید برنامشون تنوع بچه های دو سال به بالا رو نداشته باشته)
من به دخترم یک ساعت بعد از صبحونه میوه میدم و خودشم خیلی میوه دوست داره.؛ یعنی هر روز بین صبح تا ظهر حتما تو برنامه غذاییش میوه رو داره. بعضی وقت ها هم ماست میدم( پروبیوتیک بهتره، ماجان هم ماست مخصوص کودک داره که اون هم خوبه). این وسطا تا ظهر دوبار هم شیر میخوره . کمی بعد از ناهار معمولا میخوابونمش و بیدار که شد شیر میخوره، من دخترم خیلی اهل شیرینی نیست ولی بعد از خواب نیمروزی دلش یه خوراکی شیرین میخواد که معمولا کیک خونگی سالم درست میکنم و کمی بهش میدم بخوره ( البته نه هر روز) کمی میوه هم بهش بعد از ظهر میدم و دوباره شیر میخوره و آماده میشه برای شام. ساعت هشت- نه هم میخوابونمش
چون تغذیه خودمون هم سالمه این وسطا هر چی میاریم که بخوریم اگر منع نداشته باشه کمی بهش میدیم. مغزیجات هم تو برنامش هست ( به جز بادام هندی و بادام زمینی که تا سه سالگی ممنوعه). من دخترم اهل فرنی و حریره سرلاک نیست و از اول هم به سرلاک لب نزد و دوست نداشت.
اینم بگم دختر من عاشق نیمروی بلدرچینه و مخصوصا اگر چیپسی و ترد ترد باشه خیلی دوست داره و سه روز تو هفته هم بلدرچین میخوره( معمولا صبحانه، گاهی میان وعده عصر)
تشکر Received:
1,963 in 335 posts
تشکر Given: 1,004
اعتبار:
1,963
مامانا میشه بگید بچه هاتون در ماه حدودا چقدر هزینه دارن مثل پوشک و شیرخشک و هزینه های پزشکی و... چقدر قبل از بچه و بعدش به هزینه هاتون اضافه شده؟
همسرم میخواد یه وامی برداره من میگم نه همش نگرانم از ماهه دیگه که بچه میاد کم بیاریم
تشکر Received:
1,963 in 335 posts
تشکر Given: 1,004
اعتبار:
1,963
ممنون کژال جون فکر کنم تقریبا ۲۵۰۰هزینه اضافه شده البته خب بقول خودت بعدش هزینه های دکتر انقدر زیاد نمیشه ماه اول اینطور بوده
بعد اینکه خب بیمه تکمیلی یک مقداریشو هم میده
تشکر Received:
7,277 in 1,312 posts
تشکر Given: 5,338
اعتبار:
7,886
بله بیمه تکمیلی میده. البته من از همسرم نپرسیدم چه قدرشو داد بیمه و اینکه ویزیت 80 تومنه. چون زردیشو چک میکنه دکتر با یه دستگاهی 200 میگیره.
یعنی این عددی که گفتم حداکثرش هست.
تشکر Received:
20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
سحرجون فکر کنم چند ماه اول هزینهها بالاست. من خوب هنوزم بچهها رو ماهانه میبرم گوارش، انکولوژی بعضی وقتها عفونی. اینا فوقن و ویزیتشون متوسط ۱۰۰-۱۵۰ هست برای هر کدوم. البته گاهی مجبورم از بیمارستان وقت بگیرم که خوب ویزیت خیلی ناچیز میشه.
پوشک هم بستههای ۴۰-۴۲ تایی برای حدود ۵ روز تا ۱ هفته است و حدودا ۱۰۰ درمیاد. بسته بزرگتر بخری حدود همون ۸۰ میشه هر هفته هر کدوم. شیرخشک اگه کمکی بدی شاید هفتهای یکی نیاز شه. وگرنه احتمالا هفتهای ۲-۳ تا لازم داری برای سن تا ۴ ماه (دختر من هم وزنش پایین بود هم کم غذا شده فعلا و کمتر نیاز میشه)