۱۴۰۰/۷/۸، ۰۹:۰۴ عصر
من که عاشقشم 
حتما امتحان کن

حتما امتحان کن

تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو

پرسش و پاسخ آشپزی
|
۱۴۰۰/۷/۸، ۰۹:۳۶ عصر
آلما منم میرم تو کار این دستور حتماااااا
۱۴۰۰/۷/۱۷، ۰۶:۴۹ عصر
الهام جان من تا حالا این کارو نکردم ولی اگه پلوپز چند کاره داری، میتونی از قسمت بخارپز کردن استفاده کنی، کمی نمک بزن بخارپز کن
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
![]()
۱۴۰۰/۷/۱۷، ۰۶:۵۶ عصر
سلام کدو رو بزار با آب مرغ بپزه خیلی فرقی با سرخ کرده در طعم نداره خوشمزه میشه
بادمجون رو تا به حال آبپز تست نکردم گاهی اوقات یه قاشق روغن و نصف فنجان آب جوش و یه کم زردچوبه تو تابه میریزم درش رو میزارم بادمجان هم پخته میشه آبش هم که جمع شد با همون یه قاشق روغن سرخ میشه فقط باید زمان کمتری با آب مرغ یا خورشت بپزه چون تقریبا پخته شده
۱۴۰۰/۷/۱۷، ۰۷:۲۲ عصر
Elham67 نوشته است:سلام بچه ها اگه گریل داری گریل کن، روغن کمتری هم می بره نسبت به سرخ کردن. کافیه فقط صفحه گریل رو کمی با روغن چرب کنی
۱۴۰۰/۷/۱۹، ۱۲:۳۰ عصر
سلام
دستور پخت شیرینی نان بر نجی که امتحان شده و خوب باشه دارین؟
۱۴۰۰/۷/۲۵، ۱۰:۳۱ عصر
الهام جان من همیشه وقتی آب کته جمع میشه یکم آب ماست میرسونم کف قابلمه. حالا یا با سوراخ درست کردن یا هرجور دیگه. خیلی ته دیگم خوشمزه و نرم میشه.
۱۴۰۰/۷/۲۵، ۱۱:۱۳ عصر
Elham67 نوشته است:سلام بچه ها فکر نکنم ک*ت*ل*ت خراب بشه. در مورد ته دیگ هم می تونی تو یه قابلمه دیگه ته دیگ نون یا سیب زمینی بذاری وقتی کته آبش کشیده شد و خواستی دم کنی منتقل کنی تو قابلمه دوم و دم بذاری.
۱۴۰۰/۷/۲۵، ۱۱:۱۸ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۷/۲۵، ۱۱:۵۵ عصر، توسط نسیمه جااان.)
عزیزم مواد خراب نمیشه
فقط روی موادت یکم سیاه میشه ،یه لایه نازک از روش بردار به خاطر پیاز رنده شده میگن خیلی نباید بمونه برای ته دیگ،کاری که جوجه جون گفتن خیلی خوبه،یه ته دیگ عالی داری اونجوری
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
|