امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ آشپزی
(۱۴۰۱/۱۰/۱۶، ۱۲:۴۱ عصر)شیدا نوشته است: من تا حالا چای ماسالا نخوردم !
ولی چرا اینقدر حس میکنم خوشمزه ست؟ مخصوصا با شیر

چون خوشمزه اس Cool
ترکیباتش که توی مغز کنار هم میشینه، آدم می فهمه که خوشمزه اس Cool Big Grin

دوست داشتی می تونی شیرعسلی هم بزنی به جای شیرین کننده Smile یادمه اینو توی یه جا از این کلیپ های خیابونی دیدم به نظر خیلی خوشمزه بود Smile
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Targol، youtab، شیدا
پاسخ
واقعا چای ماسالا خیلی خوشمزس بچه ها
من یه همکار داشتم هند درس خونده بود برامون خودش ترکیب میکرد و چندبار توی شرکت درست کرد بییی نظییییر بود
عطرششششش واااااای 
عااالیه Heart Heart Heart 
یه بار از این ساشه ایا خوردم اما برند سحر خیز بود فکر کنم فقط عطر دارچین داشت بدم اومد اصلا
Heart  پسر دو ساله من  Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • mahtakhanoum، Rose، ستی‌لیته، شیدا
پاسخ
برای ما یه بسته خارجکی اوردن. دوستش نداشتم. شایدم خوب نبود. حتما اینی که رز درست میکنه خیلی خوشمزه است Big Grin ولی خوب رز به کنار، مگه بقیه شما همتون خودتون درست میکنین؟ Sad
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose، youtab، ستی‌لیته
پاسخ
وای وای چای ماسالا خیلی خوشمزه است ما با شیر زیاد میخوریم خیلی طعم قوی و باحالی داره یه جوریه که هم وقتی توی دهن مزه مزه میکنی آروم و شل میشی هم انرژی میگیری و حالت جا میاد و خستگیت در میره
اگه میخواید تست کنید ماسالای کافه ویونا قبلنا خوب بود جدیدا نخوردم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose، youtab، خانم فسقلی، ستی‌لیته
پاسخ
بچه‌ها میشه مواد پنکیک رو شب قبل درست کرد؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ
من فقط زنجبیل و هل و دارچین و چای میریزم
تا حالا با میخک تست نکردم فکر میکنم خیلی عطرش رو عوض کنه

رز با شیر عسلی فکر کنم خیلی خوشمزه باشه من عاشق طعم شیرعسلیم
بستنی شف طیبه که با شیر عسلیه عشق منه حیف که خیلی کالری داره
پاسخ
اره سپی من اکثرا از شب قبل درست میکنم توی ظرف در بسته تو یخچال صبح در میارم و درستش میکنم
Heart  پسر دو ساله من  Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Sepi، آیسان ۹۶
پاسخ
سلین جان سیرابی اینجوری درست میکنم :
اول خووب میشورم و به قطعات کوچیک میبرم
یه ربع میذارم تو آب نمک بمونه بعد دوباره میشورم
بعد توی قابلمه آب و سیرابی هارو میریزم یک ربع بجوشه کفش کانل در بیاد آبشو خالی میکنم و سیرابی هارم آبکش میکنم ( اینجوری بوش خیلی کمتر میشه )
توی قابلمه پیاز داغ میکنم ( با روغن دنبه ) ، زردچوبه و فلفل و چوب دارچین و یه دونه سیر هم میندازم ، بعد سیرابی و دو لیوان آب و نخود خیس خورده میریزم با شعله کم ۷ ، ۸ ساعت کامل بپزه
نیم ساعت آخر نمک و یه کم زعفران و لیمو ترش تازه میریزم
پسر ۱۹ ماه ❤
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Arezoo1984، Celin، Hamii99، youtab، آیسان ۹۶، نسیمه جااان
پاسخ
مرسی ندا جان لطف کردی گلم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Nedaaa28، youtab
پاسخ
بچه ها شما برای داخل مرغ شکم پر چه موادی استفاده میکنید؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان