ارسالها: 5,223
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,870
(۱۴۰۱/۱۰/۱۶، ۱۲:۴۱ عصر)شیدا نوشته است: من تا حالا چای ماسالا نخوردم !
ولی چرا اینقدر حس میکنم خوشمزه ست؟ مخصوصا با شیر
چون خوشمزه اس
ترکیباتش که توی مغز کنار هم میشینه، آدم می فهمه که خوشمزه اس
دوست داشتی می تونی شیرعسلی هم بزنی به جای شیرین کننده

یادمه اینو توی یه جا از این کلیپ های خیابونی دیدم به نظر خیلی خوشمزه بود
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Targol، youtab، شیدا
ارسالها: 148
موضوعها: 0
تشکر Received:
259 in 97 posts
تشکر Given: 40
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
326
وای وای چای ماسالا خیلی خوشمزه است ما با شیر زیاد میخوریم خیلی طعم قوی و باحالی داره یه جوریه که هم وقتی توی دهن مزه مزه میکنی آروم و شل میشی هم انرژی میگیری و حالت جا میاد و خستگیت در میره
اگه میخواید تست کنید ماسالای کافه ویونا قبلنا خوب بود جدیدا نخوردم
ارسالها: 1,437
موضوعها: 0
تشکر Received:
2,178 in 511 posts
تشکر Given: 3,535
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
8,176
بچهها میشه مواد پنکیک رو شب قبل درست کرد؟
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• youtab
ارسالها: 2,662
موضوعها: 0
تشکر Received:
6,114 in 1,846 posts
تشکر Given: 4,176
تاریخ عضویت: تير ۱۴۰۰
اعتبار:
7,863
من فقط زنجبیل و هل و دارچین و چای میریزم
تا حالا با میخک تست نکردم فکر میکنم خیلی عطرش رو عوض کنه
رز با شیر عسلی فکر کنم خیلی خوشمزه باشه من عاشق طعم شیرعسلیم
بستنی شف طیبه که با شیر عسلیه عشق منه حیف که خیلی کالری داره
ارسالها: 10,766
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
33,760
اره سپی من اکثرا از شب قبل درست میکنم توی ظرف در بسته تو یخچال صبح در میارم و درستش میکنم

پسر دو ساله من
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Sepi، آیسان ۹۶
ارسالها: 3,491
موضوعها: 0
تشکر Received:
6,015 in 2,145 posts
تشکر Given: 4,518
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۱
اعتبار:
8,238
سلین جان سیرابی اینجوری درست میکنم :
اول خووب میشورم و به قطعات کوچیک میبرم
یه ربع میذارم تو آب نمک بمونه بعد دوباره میشورم
بعد توی قابلمه آب و سیرابی هارو میریزم یک ربع بجوشه کفش کانل در بیاد آبشو خالی میکنم و سیرابی هارم آبکش میکنم ( اینجوری بوش خیلی کمتر میشه )
توی قابلمه پیاز داغ میکنم ( با روغن دنبه ) ، زردچوبه و فلفل و چوب دارچین و یه دونه سیر هم میندازم ، بعد سیرابی و دو لیوان آب و نخود خیس خورده میریزم با شعله کم ۷ ، ۸ ساعت کامل بپزه
نیم ساعت آخر نمک و یه کم زعفران و لیمو ترش تازه میریزم
پسر ۱۹ ماه ❤
ارسالها: 2,662
موضوعها: 0
تشکر Received:
6,114 in 1,846 posts
تشکر Given: 4,176
تاریخ عضویت: تير ۱۴۰۰
اعتبار:
7,863
مرسی ندا جان لطف کردی گلم
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Nedaaa28، youtab
ارسالها: 4,550
موضوعها: 0
تشکر Received:
10,860 in 2,958 posts
تشکر Given: 5,610
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
13,422
بچه ها شما برای داخل مرغ شکم پر چه موادی استفاده میکنید؟
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Rose