امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ آشپزی
میخوای خوشمزه شه توش یه پاکت خامه هم بریز
جای مایونز هم سس الویه مهرام بریز
برای خوشمزه‌تر شدنش هم آب مرغ رو زیاد نریز موقع پخت و اخرش که آب کمی موند اونم توی سالاد بریز
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Gitii، ستی‌لیته
پاسخ
بچه ها میخواستم فقط عصرانه بگیرم بجای شام
گفتم از هرچیز خوبشو بگیرم ک نگن شان نداد ی عصرانه ساااده داد با کیفیت پایین
حالا حس میکنم فامیلامون ینی عمه ها و عموها و .. شام می‌مونن!
دخترم ۱۸ماهه شد  Heart
پاسخ
ما ذرت نمیریزیم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • atefehjjjjjjj
پاسخ
نسیمه و ترگل جان مرسی
نسیمه باشه
ترگل ی پاکت خامه صبحانه؟ازین صورتیا؟ واسه کل مواد ی پاکت بزنم ؟
مرسی ازت

فقط کالباس هست تو مواد یا نه؟

بچه ها شب درست کنم تا صبح خراب میشه؟
چون تو نون باگت میخوام بزنم صبح کلی وقت میگیره
دخترم ۱۸ماهه شد  Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Targol، نسیمه جااان
پاسخ
دژاوو جون مررسی
پس ینی کالباس نزنم؟ فقط مرغ؟
دخترم ۱۸ماهه شد  Heart
پاسخ
عاطفه اتفاقا از شب درست کنی بهتره ،طعم مواد به خورد هم میره ،خنک هم میشه
ترگل ما هم ذرت نمی‌زنیم
کالباس هم بزن ولی قسمت عمده ش گوشت باشه بهتره بنظرم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
پاسخ
اره عاطی هرکسی یه جور درست میکنه
من اینجوری درست میکنم خیلی خوشمزه میشه همه حتی بد سایقه هام دوست دارن
برای 10 نفر
سیب زمینی 3تا متوسط 
تخم مرغ 3تا
سینه مرغ 2تا
خیار شور هرچی بیشتر خوشمزه تر
اینا پایه موادشه
بعد گاهی یه چیزاییم اضافه میکنم خوشمزه میشه 
مثل هویج و نخود فرنگی و ذرت کنسروی
سیب زمینی و تخم مرغو با چندتا هویج بذار بپزه
بعد 3تاشو رنده ریز کن بذار کنار
مرغت رو هم با ادویه فراوون و نمک بپز و بذار ابش کم بشه بره به خوردش و یکم بمونه
بعد بیار ریش ریش کن بریز تو مواد رنده شدت
بعد نخود و ذرت کنسروی رو تو سبد بریز ابش بره یه اب روش بگیر و ابش که رفت بریز توش
خیار شورم ریییز و نگینی خورد کن و بریز توش
توی یه کاسه دیگه مایونزت رو با اب نصف لیموترش برای این مقدار مواد و فلفل سیاه و یکم اویشن و یکم ماست چکیده مخلوط کن و خوب بزن تا یکدست بشه
بعد به موادت اضافه کن
و با لیسک اروم هم بزن که نخودا له نشن
اتفاقا شب درست کنی تا صبح قشنگ جا میوفته اما زود توی نون ساندویچیت نریز
خیس میکنه نونو بد میشه
من به اضای هر 3قاشق مایونز 1قاشق ماست چکیده میزنم

اگه دوست داری ژامبون بزنی بزن اما کم بزن در حد مزه گرفتن
من یا با این یا با اون درست میکنم
اگر نخواستی ذرت و نخود و هویج رو نریز مهم نیست فقط یکم رنگیش میکنن و مزش خوب میشه
Heart  پسر دو ساله من  Heart
پاسخ
اره عاطفه خامه صورتی. برای ۲۰ نفر یه پاکت. برای ۹۰ بیشتر میشه دیگه. خدایی من جز آشپزهای مراسم کسی رو ندیدم برای این تعداد غذا اماده کنه. خیلی دمت گرمه Big Grin
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • mahtakhanoum
پاسخ
عاطفه میخوای واسه ۹۰ نفر الویه درست کنی؟!خیلی زحمت میشه واسه‌ت.
ساندویچ سرد خوب و پر ملات بهتر و راحت نیس به نظرتون؟
پاسخ
عاطفه فلفل دلمه نزن، اما ذرت و نخودفرنگی و هویج چون کنسروی اماده هست حجم موادتو بیشتر میکنه و وقتم نمیگیره که بخوای مثل مرغ ریش ریش کنی یا مثل خیارشور خورد کنی، بریز
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Gitii، شیدا
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان