۱۴۰۰/۷/۲۶، ۱۲:۳۸ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۷/۲۶، ۱۲:۳۹ صبح، توسط جوجه خوشگله.)
ولی ته دیگ کته که خیلی خوبه ، تو قابلمه نچسب درست کن
پرسش و پاسخ آشپزی
|
۱۴۰۰/۷/۲۶، ۱۲:۳۸ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۷/۲۶، ۱۲:۳۹ صبح، توسط جوجه خوشگله.)
ولی ته دیگ کته که خیلی خوبه ، تو قابلمه نچسب درست کن
سلام بچه ها
من سه تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدین.. سوال اولم مربوط به کته هست که کته هام خوب نمیشن،، سوال دومم مربوط به دمی گوجه یا استانبولی هست که شفته میشه و بازم همون کته ای،هست که بلد نیستم خوب در بیارم.. دستور دونات خوشمزه رو میشه بهم بگین؟
۱۴۰۰/۷/۲۷، ۰۳:۲۸ صبح
نیوشا جان برا هر پیمانه برنج ۱/۵ پیمانه آب میریزی، نمکشم اندازه میکنی، یه قاشقم روغن بریز تو آب که برنجات بهم نچسبن
اگر برنجت تازه س و زود شفته میشه ، آبشو یه کوچولو کمتر کن برا استانبولی هم همینطور، فقط اگه توش گوجه رنده میکنی، حتما آب گوجه رو هم مد نظر قرار بده
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
![]()
۱۴۰۰/۷/۲۷، ۰۳:۳۳ صبح
المام جان من راستش فوبیا هر چی که بصورت کته میشه دارم... مجبورم همون دمی گوجه رو مث ماکارونی لایه به لایه موادش درست کنم و برنج رو آبکش میکنم و به خوشمزگی اون دمی گوجه ای که خود مزه گوجه به بافتش رفته نمیشه.
پس این سری این دستوری که بهم دادیو عزیزم امتحان میکنم باشد که رستگار شوم.
۱۴۰۰/۷/۲۷، ۰۳:۳۶ صبح
نیوشا جان،من وقتی میخام کته بذارم ،یه بند انگشت آب از برنجم بالا تره
اینجوری اصلا له نمیشه اینم امتحان کن خوبه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
نسیمه جااان حتما اینو هم به علاوه دستوری که آلما جونم گفتند امتحان میکنم ممنونم ازتون بچه ها... باشد که من از امتحان کته موفق بیرون بیام.
۱۴۰۰/۷/۲۷، ۰۳:۵۲ صبح
قربانت
دستور دونات رو هم برات تایپ میکنم،یکم طولانیه فردا انشالله میفرستم برات
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۰/۷/۲۷، ۰۴:۰۶ صبح
نیوشا جان طبیعت کته یکم نرمتر از برنج آبکشه، البته منظورم این نیس که کته باید شفته باشه
![]() ![]()
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
![]()
نسیمه جااان ممنونم ازت راستش من دونات دوست دارم و گفتم یکم هنرنمایی هام رو کنم و خودم درست کنم..
آلما جونم آره شما کاملا درست میگید ولی من شفته پلو تحویل میدم.ممنونم از همه تون بچه ها
بچهها صحبت دمی گوجه شد من اصولا دمی گوجه های مامانم خیلی کم حالت شفته داره اتفاقا خیلی هم خوشمزه میشه چون گوجه بافتش طوریه که آب درهرحالت داره مامانمم اصولا با برنج نیم دانه درشت که مخصوص کته هست درست میکنه شما اگه تو شمال غذاهای محلی خورده باشین همه برنجهاشون که کته هست همین حالتو داره وواقعا هم عالیه. اون دمی گوجه هم بااون حالت باسالاد شیرازی محشره
![]() عه ... همینو الما جان هم گفتن ببخشید من ندیده بودم |