امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ آشپزی
ولی ته دیگ کته که خیلی خوبه ، تو قابلمه نچسب درست کن
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Elham67، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
سلام بچه ها
من سه تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدین..
سوال اولم مربوط به کته هست که کته هام خوب نمیشن،،
سوال دومم مربوط به دمی گوجه یا استانبولی هست که شفته میشه و بازم همون کته ای،هست که بلد نیستم خوب در بیارم..
دستور دونات خوشمزه رو میشه بهم بگین؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Elham67، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نیوشا جان برا هر پیمانه برنج ۱/۵ پیمانه آب میریزی، نمکشم اندازه میکنی، یه قاشقم روغن بریز تو آب که برنجات بهم نچسبن
اگر برنجت تازه س و زود شفته میشه ، آبشو یه کوچولو کمتر کن
برا استانبولی هم همینطور، فقط اگه توش گوجه رنده میکنی، حتما آب گوجه رو هم مد نظر قرار بده
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Elham67، شماره مجازی تیندر، نیوشا123
پاسخ
المام جان من راستش فوبیا هر چی که بصورت کته میشه دارم... مجبورم همون دمی گوجه رو مث ماکارونی لایه به لایه موادش درست کنم و برنج رو آبکش میکنم و به خوشمزگی اون دمی گوجه ای که خود مزه گوجه به بافتش رفته نمیشه.
پس این سری این دستوری که بهم دادیو عزیزم امتحان میکنم باشد که رستگار شوم.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Elham67، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نیوشا جان،من وقتی میخام کته بذارم ،یه بند انگشت آب از برنجم بالا تره
اینجوری اصلا له نمیشه
اینم امتحان کن خوبه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Elham67، شماره مجازی تیندر، نیوشا123
پاسخ
نسیمه جااان حتما اینو هم به علاوه دستوری که آلما جونم گفتند امتحان میکنم ممنونم ازتون بچه ها... باشد که من از امتحان کته موفق بیرون بیام.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Elham67، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
قربانت
دستور دونات رو هم برات تایپ میکنم،یکم طولانیه
فردا انشالله میفرستم برات
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Elham67، شماره مجازی تیندر، لیدان، نیوشا123
پاسخ
نیوشا جان طبیعت کته یکم نرمتر از برنج آبکشه، البته منظورم این نیس که کته باید شفته باشه Big Grin ولی مثه برنج آبکشی هم نمیشه، امیدوارم که این دفعه موفق بشی Big Grin
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Elham67، شماره مجازی تیندر، لیدان، نیوشا123
پاسخ
نسیمه جااان ممنونم ازت راستش من دونات دوست دارم و گفتم یکم هنرنمایی هام رو کنم و خودم درست کنم..
آلما جونم آره شما کاملا درست میگید ولی من شفته پلو تحویل میدم.ممنونم از همه تون بچه ها
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Elham67، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
بچه‌ها صحبت دمی گوجه شد من اصولا دمی گوجه های مامانم خیلی کم حالت شفته داره اتفاقا خیلی هم خوشمزه میشه چون گوجه بافتش طوریه که آب درهرحالت داره مامانمم اصولا با برنج نیم دانه درشت که مخصوص کته هست درست میکنه شما اگه تو شمال غذاهای محلی خورده باشین همه برنجهاشون که کته هست همین حالتو داره وواقعا هم عالیه. اون دمی گوجه هم بااون حالت باسالاد شیرازی محشره Tongue   خواستم بگم بعضی غذاها طبیعتشون  کلا فرق داره بد هم نیستن

عه ... همینو الما جان هم گفتن ببخشید من ندیده بودم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Elham67، Sufii، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، نیوشا123
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان