امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
(۱۴۰۰/۶/۷، ۰۸:۳۰ صبح)*كيانا* نوشته است: مرسی بچه ها.. منم منظورم همین بود که شیوه پخت رو کمی عوض کنم.. البته من کلا اهل روغن زیاد نیستم.. فقط سیب زمینی و مثلا بادمجون یذره روغن بیشتر میبره که اونم یه قاشق یه قاشق میریزم که نسوزن فقط. ولی مثلا عادت نداشتم اصلا به فیله. هی مرغ کامل میذاشتم فریزر که نتیجه ش میشد زرشک پلو یا باقلی پلو یا همین غذاهای معمولی با مرغ. حالا فیله خریدم..
ستی جات دقیقا فر خیلی خوبه.. من یکبار سیب زمینی تنوری درست کردم واقعا از هر چی سرخ شده ست خوشمزه تر شد. اما همون یکبار بود. انگار مغزم عادت کرده به غذاهای معمولی.. طول میگشه تا رژیمی لود بشه..

حالا من دقیقا برعکس شدم. الان چند ساله سیب‌زمینی سرخ‌کرده‌ی بیرون یا اونایی که بقیه با روغن سرخ می‌کنن بهم نمی‌چسبه. فقط رژیمی تو فر بهم می‌چسبه. با این که کلاَ رژیم نیستم ها و همبرگر بیرون فرضاَ خیلی بهم می‌چسبه! ولی در مورد سیب‌زمینی مغزم اینطوری شده که دیگه یه ذره روغن بهش باشه هم بدم میاد. 

بادمجونم تو فر اوکی میشه. روش با برس روغن بمال بذار و مدام چکش کن. نسبتاَ زود می‌سوزه و باید خیلی حواست جمع باشه. اما واقعاَ مزه‌ش خوب میشه. 

یه نکته‌ی کاربردی دیگه اینه که ادویه‌های خوشمزه باید استفاده کنیم. من یه مدت بود حس می‌کردم پودر سیر آماده‌ی کارخونه‌ای که می‌خرم اصلا عطر نداره. یه مقدار سیر خشک‌کرده مادرشوهرم بهم داده بود که ریز بود ولی پودر نشده بود. دیروز خودم آسیابش کردم. از اون طرف پیاز خشک‌شده مارک برتر و اینا همیشه می‌خرم، دیروز اونم آسیاب کردم. حالا دل تو دلم نیست سیب‌زمینی بذارم تو فر و روش از این پودرا بریزم! مطمئنم خیلی خوب میشه. 

مثلا در مورد فیله‌ی مرغ، منم خیلی مرغی نیستم. ولی اگر با ادویه‌ی خوب بذاریش توی فر برشته بشه واقعاَ لذیذ میشه. ادویه‌های مارک Knorr هم خیلی خوبن اگر جایی دیدین. تهران هایلند داره و قطعا خیلی جاهای لوکس دیگه،و سایت‌های اینترنتی هم دارن. در مورد فیله‌ی مرغ یک تعادلی وجود داره که اگر بهش برسی خوبه، قبلش خامه و بعدش خشکه! آدم باید اون تعادله رو پیدا کنه.

ماری جان در مورد کیسه‌ها که گفتم من تحقیق خاصی نکردم، ولی کیسه‌ی مخصوص فر هست که تو اون حرارت آب نمیشه، پس قاعدتاَ نباید مضر باشه. چون آب که نمیشه چیزی بره توش. یک جنس خاصی هست.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • *كيانا*، Almam، Mari90، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنون الما جون ، دوست بامعرفت من ممنون که بیادم بودی ❤️

نسیمه جان من اگه خوابم کافی باشه میتونم به فستینگ پایبند باشم تنها روشیم هست که میتونه منو مجاب کنه غذاخوردنمو کنترل کنم
فستینگ صبحانه وشام میتونی انتخاب کنی من صبحانه راحتترم
قهوه وچای واب هم ازاد
پیج کرفس ببین اونجا کاملا راجع بهش توضیح داده
https://instagram.com/karafs.app?utm_medium=copy_link
مهدیس هستم
  • Almam، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ستی جان سیب زمینی ها رو آبپز کنم یا همینجوری بذارم تو فر؟
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • *كيانا*، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دقیقا ستی جان اون زمان طلایی که فیله مرغ خوشمزه و آبدار بشه خیلی مهمه فعلا من بهش دست پیدا نکردم.
تو پیج هدافیت دیدم یه دماسنج فر داشتن که یک قسمت فلزی میله ای بلند داشت داخل ضخیم ترین جای گوشت مرغ قرار می‌داد و خود دماسنج بیرون فر، بعد وقتی دمای وسط گوشت مرغ به اون مقداری که میکروب های گوشت از بین میرن، می رسید دیگه فر را خاموش میکرد که فیله مرغ خشک نشه. سرچ کردم مثل این مدل پیدا نکردم.
روش پوشوندن روی ظرف با ورق آلومینیوم هم خوبه
  • Almam، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لازم نیست آب‌پزشون کنی، اگر عجله داری بذار ۳-۴ دقیقه تو آب تو مایکروفر که نرم بشه، ولی واقعاَ نیازی نیست. یعنی اگر قراره قابلمه کثیف کنی واسه روی گاز به نظرم ارزش نداره.

منم مثلا جوجه‌کباب رو که تو فر درست می‌کنم ۲۰ دقیقه‌ی اول روش رو آلومینیوم می‌کشم و چند تا سوراخ می‌کنم، بعد ۲۰-۳۰ دقیقه‌ی دوم روش رو برمی‌دارم.
  • *كيانا*، Almam، Mari90، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنون عزیزم،چقدر بذارم تو فر؟ دمای ۱۸۰؟ نیم ساعت خوبه؟
مری جان فر من آلتون مدل v401 ، از اینا که میگی داره که فرو میکنن تو گوشتBig Grin ولی من تا حالا استفاده نکردم! :| استفاده از فر خیلی سختمه!
  • *كيانا*، Mari90، شماره مجازی تیندر
پاسخ
چه خوب آلما که فرت دماسنج داره.
منم استفاده از فر سختمه با اینکه هیچی هم توش نذاشتم و به عبارتی تبدیل به کابینتش نکردم ولی نمی‌دونم چرا اینقدر سخته
پاسخ
برای سیب‌زمینی دمای حدود ۲۱۰ بهتره.
پاسخ
آلما جان ببخشید من یه سوال غیر مرتبط به تایپک بپرسم نمیدونم اینجا براش تاپیکی هست یا نه.شما اجاق گازت مبله‌ست؟ ازش راضی هستی؟ یا این فرت رو که گفتی فر جداست و فقط فره؟
پاسخ
صنوبر جان فرم جداست، فر برقی آلتون، آره خیلی راضی ام، تازه میتونی تبدیل به ۲ تا محفظه ش کنی، پایین یه چیزی بذاری بالا یه چیز دیگه
  • شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان