امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
(۱۴۰۰/۶/۲۱، ۰۳:۰۶ عصر)Mari90 نوشته است: آقا یعنی میشه یه روز من بگم کاش وزنم بیشتر بود!! خخخ
اصلا اونایی که دنبال چاقی هستن را درک نمیکنم خخ

نه ماری جون هیچوقت این فکرو نخواهی کرد Big Grin Big Grin Big Grin چون من یه مدت در کمترین وزن زندگیم که بودم، می دیدم چقدر بیشتر خوش می گذره و همه چیز به تنم میشه و مهم انتخاب و سلیقه ی منه نه محدودیت سایزم... و الان خیلیا ممکنه فکر کنن سلیقه م اینه که مثلا اینمدلی بپوشم اما اصلا اینطور نیست و محدودیت سایز لباس هاست که باعث میشه یه سری لباس و کفش هایی که سلیقه م نیستن رو انتخاب کنم...

و حتی خوردن غذا لذت بخش تر بود تا اینکه هر لقمه که دهنم میذارم به فکر چاقی باشم...

می دیدم که چقدر جدی تر گرفته می شدم!!!! ولی وقتی اضافه وزن داری اصلا دیدگاه ها متفاوته... و فکر می کنن تنبلی، نمیشه روت حساب کرد، جدی نیستی وووو... 

مطمئن باش لاغر کنی خیلی خوشحالتر خواهی بود و به این روزا فکر نمی کنی Big Grin من به امید خوش تیپ شدن دارم لاغر می کنم...
راستی منم 800 گرم نسبت به کمترین وزنی که توی دو سال اخیر داشتم، کم کردم... با اینکه خیلی ناامید بودم و فکر میکردم وزنم قفل شده... و هر جور می خوردم وزنم زیاد می شد که کم نمیشد...
ولی مساله ای که این بود، اینه که به نظر خودم همیشه کم می خوردم... ولی یه هفته دقت کردم (بدون نوشتن) و دیدم نه بابا زیاد می خورم... و یه فعالیت جانبی برای خودم پیدا کردم (یه روز درمیون حدود 2 ساعت میریم بدمینتون یا پینگ پنگ بازی می کنیم و پسرمم با باباش می مونه یا توی زمین می چرخه...) و یکی دو روز در هفته هم پیاده روی بالای 4000 قدم پیوسته و تند (حتی دویدن) رو اضافه کردم... (توی خونه هم حدود 2000 تا 3000 قدم روزانه حرکت می کنم!!!!! خودم باورم نمیشد ولی یه مدت با گوشی توی جیبم کارهام رو انجام دادم و دیدم راه رفتنم توی خونه هم آنچنان کم نیست) 

یه نکته ی خیلی مهم دیگه هم این بود که توی کتاب عادات اتمی خوندم... که اگه می خوای عادت رو حذف کنی چطور این کار رو می تونی انجام بدی... و اینکه به هدفت نگاه کنی نه به کار... که مثلا آیا انتخاب یک آدمی کهسالم غذا می خوره، یک تکه کیکه یا یه موز؟ و یا یه آدم سالم و قوی پله رو انتخاب می کنه یا آسانسور... و همینجوری دارم از موقعیت ها استفاده می کنم دیگه...با یکم خودآگاهی که قبلا نداشتم عمل می کنم...

و یکم به حجم آبم هم دقت کردم و دیدم انگار هر موقع تشنه ام دلم می خواد غذا بخورم (و با خوردن آب گرسنگیه برطرف می شد!!!!)... خلاصه که حسابی انگیزه گرفتم Heart که بالاخره نتیجه میده... و حتی تشویق شدم که ساعت هوشمند بگیرم Big Grin ولی نمی شناسم و باید تحقیق کنم ببینم چی به چیه و کدوم به دردم میخوره...
میگم آیا ساعت هوشمندی داریم که کالری ورودی هم بگه؟ Big Grin چون میخوام دیگه توی کرفس وارد کنم و اگه چیزی باشه که خودش حساب نگهداره خیلی خوب میشه Big Grin
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Mari90، nona، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۲۱، ۰۲:۳۰ عصر)nona نوشته است: جمیعا خوشبحالتون Smile
رز جون یه پیجم جهت روم به دیوار افزایش وزن لطف کن Sad
عزیزم بسی خوشابحالت Wink

خواهرم تاپیکش زده شده اما عضو نداره خب Big Grin Big Grin Big Grin
http://www.khanumha.com/showthread.php?tid=142
بفرمایید فعالیت کنید ولی مهمتر از همه چیز اینه که ببینی یکی که اضافه وزن داره، چطور می خوره Big Grin
  • Almam، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منظورم این بود که خیلی خیلی لاغر بشم خخخ
واقعا کاهش وزن خیلی تو روحیه تاثیر داره و البته به سلامت جسم هم کمک می‌کنه من حدود ٩ کیلو کم کردم
قبلاً یک ساعت که غذا میپختم از پا درد و کمر درد باید می اومدم کامل دراز میکشیدم ولی الان اینجوری نیست
دایما زانو درد داشتم که خب رفع شده
یا در پایین کمر که یه مقداریش بعد از زایمان بود و بعدش که وزنم بالا رفت و خب فشار می آورد.

دقیقا حرفت در مورد انتخاب لباس و کفش را میفهمم
حالا بعداً با چالش روبرو می‌شویم چون قبلاً انتخاب ها محدود بود و خب ی چیزی می خریدیم ولی بعد که انتخاب ها گسترده بشه یا سردرگم میشیم یا خریدهای هیجانی میکنیم
  • Almam، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۲۱، ۰۷:۳۵ عصر)Mari90 نوشته است: منظورم این بود که خیلی خیلی لاغر بشم خخخ
واقعا کاهش وزن خیلی تو روحیه تاثیر داره و البته به سلامت جسم هم کمک می‌کنه من حدود ٩ کیلو کم کردم
قبلاً یک ساعت که غذا میپختم از پا درد و کمر درد باید می اومدم کامل دراز میکشیدم ولی الان اینجوری نیست
دایما زانو درد داشتم که خب رفع شده
یا در پایین کمر که یه مقداریش بعد از زایمان بود و بعدش که وزنم بالا رفت و خب فشار می آورد.

دقیقا حرفت در مورد انتخاب لباس و کفش را میفهمم
حالا بعداً با چالش روبرو می‌شویم چون قبلاً انتخاب ها محدود بود و خب ی چیزی می خریدیم ولی بعد که انتخاب ها گسترده بشه یا سردرگم میشیم یا خریدهای هیجانی میکنیم

حالا به نظر من خیلی بهتر می شه انتخاب کرد که بری پرو کنی نه اینکه فقط بگی این به سایز من می خوره یا نه.......................
من با یکی از دوستام که می رفتیم خرید، 10 مدل لباس پرو می کرد آخرم نمی خرید (به بهانه ی اینکه بهترش رو یا با قیمت مناسب ترش رو پیدا می کنه و با گفتن نه خوشم نیومد میرفت بیرون)... ولی من یه دونه پرو می کردم همونم می خریدم و تازه بعضی جاها بخصوص توی لباس مجلسی هم دیدم میگن اگه میخوای بخری پرو کن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Almam، Mari90، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
رز عزیز میشه توسایت یه تاپیک معرفی اهنگ ورزشی ایجاد کرد یا محدودیت وجود داره؟
اهنگ یکی از دغدغه های من برای ورزش ،اگه اهنگام تکراری باشه حس ورزش ندارم !!! شماهم همینطوری هستین یا من نرمال نیستم؟
مهدیس هستم
  • Almam، Rose، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۲۱، ۱۰:۳۹ عصر)Mohad_1991 نوشته است: رز عزیز میشه توسایت یه تاپیک معرفی اهنگ ورزشی ایجاد کرد یا محدودیت وجود داره؟
اهنگ یکی از دغدغه های من برای ورزش ،اگه اهنگام تکراری باشه حس ورزش ندارم !!! شماهم همینطوری هستین یا من نرمال نیستم؟

بله عزیزم حتما

به نظرم میشه توی تاپیک آهنگ های خارجی معرفی کنید ولی اعلام کنید که مناسب ورزشه...

نه کاملا طبیعیه... اتفاقا من با همین تفکر تونستم پیاده روی رو شروع کنم... 
توی سریال You یه دختره گفت دویدن کار سختی نیست فقط کافیه که آهنگ خوب انتخاب کنی... همه چیز درباره ی آهنگه Cool

من الان روی مود چند تا آهنگم... ولی آهنگ ورزشی قدیمی هم زیاده Wink
Ava Max - Kings  Queens
Gustavo Santaolalla - Babel (Otnicka Remix)
Dj Regard - Ride itِ

http://khanumha.com/showthread.php?tid=94
  • Almam، Mari90، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
خب به سلامتی من روز دوم هم با موفقیت طی کردم- پیاده روی داشتم - مامانم دیشب متوجه شد که من میخوام رعایت کنم و مثل دو سال پیش بشم - باز شروع کرد که ضعیف میشی و کرونا هست و.... ولی من توجه نکردم
مسیر جهان دوره گردیست
  • Almam، Mari90، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
بچه ها افرین به همتون.
مهدیس جان توی فستینگ  اون ساعاتی که مجاز به خوردنی، کالری ای که برات حساب شده رو کامل میخوری؟
برای من که ساعت 5 عصر میرسم خونه شروع فست از  ساعت هشت خیلی نامردیه  Undecided Undecided  ولی هدفم مهمتره Cool

بچه ها تاپیکی داریم راجع مزون و اینها.. دنبال یه مزون برای مانتو هستم اما میخوام حدود یه تومن باشه.. و کارش و پارچه ش بیارزه دیگه..
الهی و ربی من لی غیرک...
  • Mohad_1991، شماره مجازی تیندر
پاسخ
پیج فرمُد هم به نظرم مانتو های خوشگلی داره
  • *كيانا*، Mohad_1991، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کیانا جون اگه روزای قبلش پرخوری کرده باشم سعی میکنم کمتر از کالری مجازم مصرف کنم اگر نه که اره همون مقدار تعیین شده رو میخورم
میتونی از ساعت نه شروع کنی برا منم بعضی اوقات اتفاق میفته که شامم تا نه طول بکشه
بچه ها من یه مدته دیگه کالری غذاهامو ذهنی حساب میکنم و تو نرم افزار وارد نمیکنم (البته کالری غذاهارو حفظم از بس که رژیم بودم !!!) اینجوری دیگه بنظرم تبدیل به عادت میشه مواقعیم که رژیم نیستی یا موقعیتشو نداری سعی میکنی رعایت کنی
الان دیگه تو نرم افزار مانکن فقط وزن وسایزمو وارد میکنم

عزیزم این پیج ببین شاید خوشت اومد
https://instagram.com/elahe_jahani_mezon...=copy_link
مهدیس هستم
  • *كيانا*، Sufii، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان