امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
(۱۴۰۰/۸/۱۱، ۱۰:۴۲ صبح)Rose نوشته است: آرامش جان بذارش روی صندلی غذاخوری و غذاش رو بذار جلوش تا بازی کنه و یاد بگیره و خودش شروع به خوردن کنه... اگه کم می خوره، شما هم لابلاش بدون قاشق و مثلا با انگشت بذار توی دهنش...
عصاره خوری هم خیلیییی در این زمینه کمک کننده اس...
ولی اصلا اصلا فشار وارد نکن و به یه تایم فان تبدیل کن غذا خوردن رو... رنگ و رو و بوی غذا رو توصیف کن، هیجان به خرج بده، تا ببره دهنش و تست کنه... هر 3 روز یکبار هم تست ماده ی جدید رو داشته باش که تنوع بدی... بچه ها تنوع رو خیلی دوست دارن... مثلا یه بار غلبه با کدو حلوایی باشه، یه بار با بروکلی، یه بار با سیب زمینی و...

بچه ها تا 3 سالگی دقیقا عین انسان های غارنشین هستن... هر چی شرایط رو براشون راحت تر کنیم، خودمونم راحت تریم... یعنی با دست غذا خوردن، علاقه به خوابیدن وقتی که تاریک میشه، علاقه به چسبیدن به چیزایی که دوست دارن و عدم تصمیم گیری درست همه ش بخاطر همینه... نگران نباش که اگه الان با قاشق نخوره، تا آخر عمرش قاشق دوست نخواهد داشت... الان فعلا بذار خود غذا براش جدید باشه... بعدتر قاشق رو هم اضافه می کنی... فقط استرس نداشته باش که بخوره... چون بیشتر مقاومت می کنه...

عزیزدلم مرسی ک توضیح دادی
آخه چجور بزارم بازی کنه؟ هنوز صندلی غذا نداره  رو کریر بهش غذا میدم...باور کن قاشق میره سمت دهنش صورتش ککیره طرف دیگ... میخام دیگ با لیوان بهش بدممم نمیدونم برخوردش با لیوان چیه؟؟
انگشتم حتی میوه ای کنم نمیزاره بزارم به دهنش..یا بخوره سریع ببخشید اوق میزنه!!!!

چحور بازی کنه گلم؟ مثلا سوپ چیکار کنم؟ نهایت برش میداره میریزه رو زمین! همین

(۱۴۰۰/۸/۱۱، ۱۱:۳۴ صبح)Samin نوشته است: مامانا من یه چیزی تجربه کردم موقعی که پسرم کوچیک بود (الان ۴ سالشه)
وقتی دندونشون داره در میاد حتما درد دارن و کم اشتها میشن، اصلا دوست ندارن قاشق توی دهنشون بره احتمالا به لثه‌شون میخوره و دردش تشدید میشه
من اونموقع وقتی پسرم کم اشتها میشد با دست غذا میدادم یکم بهتر میخورد
و اینکه وقتی باید قطره آهن بخورن اصصصلا از قطره آهن غافل نشین به شدت روی اشتها تاثیر میزاره

عزیزم من قطره آهن با شیرخشکش میدم... اخه اصلا همینجور نمیخوره میاره بالا Undecided Undecided Undecided
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها دختر من به هفتست کلا دمر میخوابه اشکال نداره؟ برش که نگردونم؟ البته باباش دوبار برگردونده صبحا که میره سرکار باز سریع برمیگرده دمر رو شکم مبخوابه
زود نیست برای رو شکم خوابیدن؟
  • liyane، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۸/۱۱، ۱۱:۳۴ صبح)Samin نوشته است: مامانا من یه چیزی تجربه کردم موقعی که پسرم کوچیک بود (الان ۴ سالشه)
وقتی دندونشون داره در میاد حتما درد دارن و کم اشتها میشن، اصلا دوست ندارن قاشق توی دهنشون بره احتمالا به لثه‌شون میخوره و دردش تشدید میشه
من اونموقع وقتی پسرم کم اشتها میشد با دست غذا میدادم یکم بهتر میخورد
و اینکه وقتی باید قطره آهن بخورن اصصصلا از قطره آهن غافل نشین به شدت روی اشتها تاثیر میزاره

عزیزم خب چقدر طول میکشه این پروسه دندون؟
  • liyane، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آرامش جان نمیدونم پسرت شیشه میگیره یا نه ( دختر من اصلا نمیگیره) اگه میگیره سوپشو‌ با شیشه بده بخوره همینطور عصاره گوشت و اینجور چیزا رو
صندلی غذا رو‌زود بگیر براش من یکی از دوستام پسرش از بشقاب خوشش نمیومد غذاشو پخش میکرد زو‌صندلی اینم بازی بازی میبرد سمت دهنش
سرلاک خوری هم بنظر خوبه ها
  • Rose، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۸/۱۱، ۰۳:۵۵ عصر)Sh96.shamim نوشته است: ارامش جان خوش اومدی چه جالب من و پسرمم همسن شما وپسرتیم..حالا بچه ها راهنمایی کردن منم اضافه کنم
غذا رو جدا میدی بعد خودتون میخورید اگه اینحوریه باهم بخورید تو ظرف و قاشق خودتون غذاشو بزار. کلا ظرفشو قاشقشو بده دستش بازی کنه در طول روز
غذای انگشتی بده هویج پخته بده دستش سرچ کن اندازه مناسب رو ببین...با دست خودت غذا بده..امتحان کن شاید شما بدی نمیخوره بزار یکی دیگه غذا بده ببین چی کار میکنه...سرلاک خوری رو امتحان کن.سوپو میکس کن تو شیشه بده..قطره هاشو خوب میخوره ایا
دیگه همینا به نظرم رسید

عزیزم پسر شما متولد کیه؟؟؟؟
چیا میدی شما؟
میترسم بخوره تو گلوش گیر کنه Sad Sad Sad Sad
بشقابش میدم دستش /....آخه بشقابای ما بزرگن نمیتونه باهاشون بازی کنه... 
سوپ میکس میکنم میدم بهش.... هرچی میخوره صورتش ی حالی میکنه یعنی ببخشید حالم میخاد بهم بخوره! یا خیلی ناراحت میش ک بهش چیزی دادیم!

کلا نمیزاره دستمم ببرم سمت دهنش  Sad Sad Sad Sad
  • (کژال)، liyane، nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ارامش جون ۱۸ اسفند ۹۹ به دنیا اومده.دیگه باید مواطب باشی ولی بلدن بجون با لثه هاشون من که میدم اگه تیکه بزرگ بکنه درش میارم ولی کوچولو بکنه میخوره قشنگ نون سیب هویج سیب زمینی اندازه انگشت خودمون میدم بهش...بشقاب بزرگ هم میزنه روش صدا میده خوشش میاد.خب ببین چی دوست داره همونو بده.مثلا پسر من کدو و جعفری دوست نداشت.سوپ گوشت دوست داره کامل میخوره.با مرغ زیاد حال نمیکنه کم میخوره.پلو دوست داره.کلا حریره بادوم میدم.میوه سیب.گلابی و موز هم میدادم.سوپ هم نخودفرنگی.گشنیز.شوید.لوبیاسبز.سیب زمینی.هویج...
از اول غذا دادن همینجور بود؟

نوشتی تو کریر میدی مگه نمیشینه خب نشسته بده سفره بنداز بشینید کنارش غذا بخورید بزار اونم دستشو بکنه تو غذا
  • (کژال)، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آرامش جان چه قطره ی آهنی میدی که دوست نداره؟
  • nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون شاید بیرون بتونی بهش غذا بدی... سعی کن سوپی چیزی با خودت داشته باشی و تست کنی... احتمال موفقیتت بالاتره تا توی خونه...

ندا جون نظر لطفته عزیزم. خوشحالم که حرفام برات مفید بوده عزیزدلم

عزیزی که در مورد سوپ پرسیدی، الاگ فقط یه مدت کوتاهی مواد روان توصیه میشه و تقریبا از ۱ ماه بعد از کمکی میتونی غذاهای انگشتی صد البته با برش ایمن و مناسب سنش رو شروع کنی... خیلی راحت بنشونش روی صندلی غذاخوریش و مواد رو رنگارنگ از هر چیزی که هست، یه دونه بذار براش... مثلا یه تکه در حد دو بنوگد انگشت کدوحلوایی، هویج، فلفل دلمه، بروکلی، گوشت له شده اینا رو بچین جلوش خودش برداره و تست کنه... هم با مزه ها آشنا میشه و ترجیحاتش رو می فهمه و هم شما می فهمی که چیا دوست داره تا از اونا بیشتر درست کنی... به نطرم بعیده که بچه از هیچی دوست نداشته باشه... حتی بلال تازه که الان فصلشه، بخارپز کن و روش کره بمال و در اختیارش بذار،فشار میده و می کنه میخوره... البته من نمی دونم چند وقتشه بچه تون ولی فقط به سوپ فکر نکن... غذاهای خمیری، غذاهایی که بتونی مثل کوکو درست کنی ولی حالت نازک و کشیده باشه که دست بگیره هم خوبه...
عق زدن هم طبیعیه... در مقابل بافت های جدید عق زدن و حتی صدای عق زدن هم کاملاااا طبیعیه... چون بچه داره ماده ی جدی توی دهانش می بره و یاد میگیره که چطور از خدای نکرده خفگی احتمالی جلوگیری کنه... لبته باید باید موارد ایمنی رو هم مطالعه کنید تا بدونید چی طبیعیه و چی نیست...

ترگل جان آره همونطور که قبلا هم گفتم دو سه سال اول واقعا سخته... یک سال اول رسیدن به مایلستون ها و تغذیه ی عالی خیلی مهمه چون دیگه تا دوران بلوغ هیچوقت هگچین جهش های رشدی نخواهد داشت... تا حدود ۲ سالگی مباحث اخلاقی میاد وسط که چی خوبه و چی بد، تا حدود ۳ سالگی هم میگن بچه متمدن میشه و از حالت غارنشین خارج میشه...زبانش، غذاش،دستشوییش، لجبازی، سرگرم شدن و این مسائلش حل میشه...
و واقعا ۱۰۰۰ روز اول فوق العاده مهمه... هر چی بیشتر بدونیم و بخونیم بازم کمه... ولی مطمین باش که شما روز به روز قوی تر هم میشی... نگران نباش... خستگی زیاده، ولی میگذره...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • liyane، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۸/۱۲، ۱۲:۵۰ صبح)nona نوشته است: بعضی مولتی ویتامینا اشتها آورن البته باید با تجویز پزشک باشه. با دست بدی هم نمیخوره یا بریزی رو میز غذاش بازی بازی کنه بخوره هرچی کثیف کاریم شد ایراد نداره

با دست هم نه اصلن... نونا جان کلا انار دوست نداره مزه چیزی بره تو دهنش!

(۱۴۰۰/۸/۱۲، ۱۲:۵۵ صبح)nona نوشته است: آرامش جان نمیدونم پسرت شیشه میگیره یا نه ( دختر من اصلا نمیگیره) اگه میگیره سوپشو‌ با شیشه بده بخوره همینطور عصاره گوشت و اینجور چیزا رو
صندلی غذا رو‌زود بگیر براش من یکی از دوستام پسرش از بشقاب خوشش نمیومد غذاشو پخش میکرد زو‌صندلی اینم بازی بازی میبرد سمت دهنش
سرلاک خوری هم بنظر خوبه ها

سرلاک خوری هم خریدم... میخام ببرم سمت دهنش بدش میاد...خودشم بلد نیست باهاش بخوره

(۱۴۰۰/۸/۱۲، ۰۱:۲۸ صبح)Sh96.shamim نوشته است: ارامش جون ۱۸ اسفند ۹۹ به دنیا اومده.دیگه باید مواطب باشی ولی بلدن بجون با لثه هاشون من که میدم اگه تیکه بزرگ بکنه درش میارم ولی کوچولو بکنه میخوره قشنگ نون سیب هویج سیب زمینی اندازه انگشت خودمون میدم بهش...بشقاب بزرگ هم میزنه روش صدا میده خوشش میاد.خب ببین چی دوست داره همونو بده.مثلا پسر من کدو و جعفری دوست نداشت.سوپ گوشت دوست داره کامل میخوره.با مرغ زیاد حال نمیکنه کم میخوره.پلو دوست داره.کلا حریره بادوم میدم.میوه سیب.گلابی و موز هم میدادم.سوپ هم نخودفرنگی.گشنیز.شوید.لوبیاسبز.سیب زمینی.هویج...
از اول  غذا دادن همینجور بود؟

نوشتی تو کریر میدی مگه نمیشینه خب نشسته بده سفره بنداز بشینید کنارش غذا بخورید بزار اونم دستشو بکنه تو غذا

عزیزم هنوز نمیشینه .... میش بگی چطور درست میکنی؟

(۱۴۰۰/۸/۱۲، ۰۱:۵۰ صبح)Rose نوشته است: نونا جون شاید بیرون بتونی بهش غذا بدی... سعی کن سوپی چیزی با خودت داشته باشی و تست کنی... احتمال موفقیتت بالاتره تا توی خونه...

ندا جون نظر لطفته عزیزم. خوشحالم که حرفام برات مفید بوده عزیزدلم

عزیزی که در مورد سوپ پرسیدی، الاگ فقط یه مدت کوتاهی مواد روان توصیه میشه و تقریبا از ۱ ماه بعد از کمکی میتونی غذاهای انگشتی صد البته با برش ایمن و مناسب سنش رو شروع کنی... خیلی راحت بنشونش روی صندلی غذاخوریش و مواد رو رنگارنگ از هر چیزی که هست، یه دونه بذار براش... مثلا یه تکه در حد دو بنوگد انگشت کدوحلوایی، هویج، فلفل دلمه، بروکلی، گوشت له شده اینا رو بچین جلوش خودش برداره و تست کنه... هم با مزه ها آشنا میشه و ترجیحاتش رو می فهمه و هم شما می فهمی که چیا دوست داره تا از اونا بیشتر درست کنی... به نطرم بعیده که بچه از هیچی دوست نداشته باشه... حتی بلال تازه که الان فصلشه، بخارپز کن و روش کره بمال و در اختیارش بذار،فشار میده و می کنه میخوره... البته من نمی دونم چند وقتشه بچه تون ولی فقط به سوپ فکر نکن... غذاهای خمیری، غذاهایی که بتونی مثل کوکو درست کنی ولی حالت نازک و کشیده باشه که دست بگیره هم خوبه...
عق زدن هم طبیعیه... در مقابل بافت های جدید عق زدن و حتی صدای عق زدن هم کاملاااا طبیعیه... چون بچه داره ماده ی جدی  توی دهانش می بره و یاد میگیره که چطور از خدای نکرده خفگی احتمالی جلوگیری کنه... لبته باید باید موارد ایمنی رو هم مطالعه کنید تا بدونید چی طبیعیه و چی نیست...

ترگل جان آره همونطور که قبلا هم گفتم دو سه سال اول واقعا سخته... یک سال اول رسیدن به مایلستون ها و تغذیه ی عالی خیلی مهمه چون دیگه تا دوران بلوغ هیچوقت هگچین جهش های رشدی نخواهد داشت... تا حدود ۲ سالگی مباحث اخلاقی میاد وسط که چی خوبه و چی بد، تا حدود ۳ سالگی هم میگن بچه متمدن میشه و از حالت غارنشین خارج میشه...زبانش، غذاش،دستشوییش، لجبازی، سرگرم شدن و این مسائلش حل میشه...
و واقعا ۱۰۰۰ روز اول فوق العاده مهمه... هر چی بیشتر بدونیم و بخونیم بازم کمه... ولی مطمین باش که شما روز به روز قوی تر هم میشی... نگران نباش... خستگی زیاده، ولی میگذره...
مرسی عزیزم... خیلی خوب گفتی
راستش من میترسم هنوز غذایی بدم دستش ...اولن که تا میبره سمت دهنش مزش میفهمه بدش میاد میندازه...چیزی نخورده که دوست داشته باشه!

میگم شاید من بلد نیستم غذایی درست کنم براش...
میش بگین شماها چطور درست میکنید؟

(۱۴۰۰/۸/۱۲، ۰۱:۳۴ صبح)مینو نوشته است: آرامش جان چه قطره ی آهنی میدی که دوست نداره؟

مینو جان کلا هیچچچچ قطره ای نمیخوره!!!1 سریع وحشتناک بالا میاره! منم با شیر قطره هاش میدم
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آرامش جان دیگه ماشالا هفت ماهش تموم شده فک کنم یواش یواش میتونه بشینه ( مامانای بزرگتر بهتر میدونن) اما اگه نشینه هم مهم نیست از همون اولم میشد رو صندلی غذا بنشونیش ( چند صفحه قبل من سوال کردم بچه ها و رز جان گفتن از همون اول بنشون) بذارش موقع غذا رو‌صندلی غذا کم کم متوجه میشه وقتی اینجا میشینم یعنی باید غذا بخورم
قطره آهنی که میدی حتما چک کن تداخل با شیر نداشته باشه عزیزم
پیج خانم دکتر شادی السادات مدرسی رو تو اینستا تونستی ببین قشنگ همه قطره های آهنو تو هایلایت معرفی کرده
من فلیپ میدم بنظر طعم خاصی نداره هیچ اسانسی هم نداره عوضش با شیر تداخلی نداره اینا رو چک کن
ببین بلاخره باید قطره هاشو بخوره حالا به هر شیوه ممکن
سرلاک خوری بعیده خود بچه بتونه دست بگیره تو این سن شما باید بدی
البته خودت میگی همه روشا رو رفتی Sad

برای غذا صفحه غذای کودک رو همینجا داریم ببین
  • 2015، liyane، Rose، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان