۱۴۰۱/۱۲/۱۴، ۱۲:۳۴ صبح
(۱۴۰۱/۱۲/۱۴، ۱۲:۲۵ صبح)صنوبر۷۱ نوشته است: چراا رخشید دوست دارم
آبمیوه که قندش زیاده اخه
(حالا نه اینکه خیلی برام مهمه) )
اووووخی ناز بشی
هیس قندش پایینه
پسر ۱۹ ماه ❤
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
|
۱۴۰۱/۱۲/۱۴، ۱۲:۳۴ صبح
(۱۴۰۱/۱۲/۱۴، ۱۲:۲۵ صبح)صنوبر۷۱ نوشته است: چراا رخشید دوست دارم اووووخی ناز بشی هیس قندش پایینه
پسر ۱۹ ماه ❤
۱۴۰۱/۱۲/۱۴، ۱۲:۵۷ صبح
اومدم جواب بدم ندا زحمتشو کشید
![]() (۱۴۰۱/۱۲/۱۳، ۱۰:۱۹ عصر)نورا بانو نوشته است:(۱۴۰۱/۱۲/۱۳، ۰۹:۵۸ عصر)**ماهور** نوشته است: من رفتم پووووول دادم نورا جان رژیم دکتر عاصمی. ذات الله عاصمی.نونا جون معرفی کردن، یوتاب هم باهاش رژیم گرفته خیلی راضیه. بزار ببینم اگه اینستام باز شد لینک پیجشو برات بزارم https://instagram.com/dr.asemidiet?igshid=OTJlNzQ0NWM= لینک اینستاش اینه نورا
۱۴۰۱/۱۲/۱۴، ۰۱:۱۶ صبح
رخشید و ندا دقیقا جمله تو پرانتزو برای اینکه خودمو سبک نکنم گفتم
![]()
۱۴۰۱/۱۲/۱۴، ۰۱:۲۰ صبح
آفرین
من بهت امید دارم مواد صبحانه فردا رو خریدی دخترم
۱۴۰۱/۱۲/۱۴، ۰۱:۲۵ صبح
صبحانه یک کف دست نان سنگک ، پنیر ، گردو ، قهوه
میان وعده سیب ، یک قاشق م کره بادام زمیتی ناهار کل جوش یک کاسه عصرانه یک کف دست لواشک ، نصف گلابی ، نصف رایس کیک شام سینه مرغ گریل کامل + قارچ و کدو و بروکلی
پسر ۱۹ ماه ❤
۱۴۰۱/۱۲/۱۴، ۰۱:۲۵ صبح
صنوبر امروز واقعا پیشرفت کرده بودی. از روزی ۴ تا هیس و کیت کت و این اراجیف
![]() ![]()
۱۴۰۱/۱۲/۱۴، ۰۱:۴۱ صبح
(۱۴۰۱/۱۲/۱۴، ۰۱:۲۶ صبح)Nedaaa28 نوشته است: ماهور رژیم شروع کرده برنامه غذات بذار روزانه من برنامه روزانمو بزارم؟ (۱۴۰۱/۱۲/۱۴، ۰۱:۴۱ صبح)صنوبر۷۱ نوشته است:(۱۴۰۱/۱۲/۱۴، ۰۱:۲۵ صبح)**ماهور** نوشته است: صنوبر امروز واقعا پیشرفت کرده بودی. از روزی ۴ تا هیس و کیت کت و این اراجیف قابل نداشت ![]() فقط اینکه تا نهایت یک هفته دیگه فرصت داری رژیمتو کامل پاکسازی کنی،دیگه کیک و شکلات و تیتاب و کلوچه تو برنامت نبینیم ![]() |