۱۴۰۲/۱/۲۶، ۱۲:۴۴ صبح
چه جالب
من فکر میکردم هیچی هم نزنیم بااااید زعفرون بزنیم
امتحان میکنم این سری^___^


امتحان میکنم این سری^___^
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو

پرسش و پاسخ آشپزی
|
۱۴۰۲/۱/۲۶، ۱۲:۴۴ صبح
چه جالب
![]() ![]() امتحان میکنم این سری^___^
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
![]()
۱۴۰۲/۱/۲۶، ۰۲:۵۵ صبح
شیدا من اول ماهی رو مثلا اگر برای ناهار باشه شب قبل میذارم توی مواد (یکم زردچوبه، فلفل سیاه، نمک، اب لیموترش، یکم زغفرون، پاپریکا، پودر تخم گشنیز)
بعد فرداش موقع پخت اول میذارم توی ارد سفید بعد مخلوط تخم مرغ و یکم زردچوبه، یکم زعفرون و فلفل سیاه بعد باز ارد سفید، بعد باز تخم مرغ در اخر توی پودر سوخاری و سرخش میکنم خیلییییی خوشمزه میشه ![]() ![]() ![]()
۱۴۰۲/۱/۲۶، ۰۸:۴۱ صبح
(۱۴۰۲/۱/۲۵، ۱۱:۴۷ عصر)نسیمه جااان نوشته است: شیدا نمیدونم منظورت همون سرخ کردن معمولیه ؟ نسیمه جان من هم دقیقاً همین مدلی درست میکنم جنوبی ها ماهی رو خیلی خوشمزه درست میکنن من حتی ادویه ماهی هم سفارش دادم برام از اونجا آوردن
۱۴۰۲/۱/۲۶، ۱۰:۵۹ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۱/۲۶، ۱۱:۰۰ صبح، توسط نسیمه جااان.)
آره پائولا ،این جوری هم خوشمزه س ،هم بی دردسر واقعا
یوتاب تو هم خیلی سختی ب خودت میدی با این روش بیا روش تنبلانه رو انجام بده ،مشتری میشی ![]() زعفرون هاتون هم نگه دارید برا غذا های دیگه ماهی بدون زعفرون هم خوشمزه س ![]()
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
من خجالت میکشم بگم خخخ
نمیشه ده بار باشه هر بارش پر پیمون؟؟؟؟ من خیلی دوس دارم وقتی مهمانم کلی غذا رو میز باشه از هر کدوم هم ۲ قاشق بیشتر نمیخورم اما حس میکنم میزبان خیلی دوسم داشته ببخشید بخاطر نظرم
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
۱۴۰۲/۱/۲۸، ۰۴:۰۹ عصر
۱۴۰۲/۱/۲۸، ۰۴:۳۳ عصر
من اگر طرفو دوست داشته باشم همون ده بار دوست دارم برم در حد غذاي معمولي
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
۱۴۰۲/۱/۲۸، ۰۸:۴۲ عصر
نسیمه ۳ تا ماهیچه گوسفندی واسه یه وعدهی دو نفر؟ مطمئنی داری درست میگی؟
|