امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ آشپزی
ممنون نسیم جان، آره پیشنهاد خوبیه به روش ماهیچه، این دفعه حتما امتحان میکنم ، همون که پیازا رو میریزیم روش دیگه؟

جوجه جان لینکو کپی میکنی اینجا پیست میکنی دیگه
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Celin، niky، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آره .. با پیاز و چوب دارچین و زعفرون بپز ... که طعمش خوب بشه ...
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Celin، شماره مجازی تیندر
پاسخ
این دفعه امتحان میکنم حتما ممنون عزیزم Heart
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خوب من اومدم Big Grin
بچه ها غذامون خوشمزه شده بود و من دوس داشتم! Big Grin
آمممما برا ما که همیشه مرغ خوردیم گوشت بوقلمون یکم سفته، و همچنین! غذای دیروز رو از غذای امروز بیشتر دوس داشتم
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • niky، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
Celin نوشته است:با کدو حلوایی جز سوپ چه غذایی میشه درست کرد خوشمزه باشه؟
من یه سری بوقلمون گرفتم به نظرم یه بوی خاصی میداد خوشم نیومد
اما باز میخوام بگیرم امتحان کنم شاید نظرم عوض بشه
دوست دارم تنوع بدم اما هرچی جز گوسفند و گوساله و مرغ میخرم محدود میشه به همون یکبار ذائقه ام عادت نداره

ما نه برنج می ندازيم، مثل ته دیگ. یه برنج شمالی هم هست به اسم کدو پلو من نخوردم و نمی دونم خوشمزه ست یا نه تو گوگل سرچ کنی مياره. این دسر هم خوشمزه ست من همیشه با چای به عنوان عصرونه درست می کنم. اگه میخک نداشتی پودر دارچین یا پودر دارچین و هل بریز.

https://chishi.ir/6901-deser-kadoo-halvayi/
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Celin، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها بوقلمون یکم گوشتش خاصه و از نظر طبع و خوش خوراک بودن، رونش مثل گوشت قرمزه، سینه ش مثل مرغه...
برای همین باید به پختش توجه کرد
و یکم بوش هم زیاده... برای همین باید به ادویه ها حسابی توجه کرد
من بیشترین استفاده ام از بوقلمون،درست کردن سوسیسه چون ادویه زیاد داره و عین مرغ میشه فقط یکم خشک تره و برای همین باید یکم روغن بیشتری زد...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، niky، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
(۱۴۰۰/۹/۱، ۰۳:۲۳ عصر)Celin نوشته است: با کدو حلوایی جز سوپ چه غذایی میشه درست کرد خوشمزه باشه؟

دوست دارم تنوع بدم اما هرچی جز گوسفند و گوساله و مرغ میخرم محدود میشه به همون یکبار ذائقه ام عادت نداره
سلین جان کدو حلوایی فوووق العاده عالیه و من این رو وقتی پسرم به غذا خوردن افتاد فهمیدم...
دسرهای فوووق العاده متنوع... که چند تا دستور رو من این تاپیک گذاشتم... خیلی خیلی بیشتر از ایناست و به مرور اگه وقت کنم به اشتراک میذارم...
http://khanumha.com/showthread.php?tid=240

کیک و چیز کیک
اتفاقا feelgoodfoodie چند روز پیش دستور یه پای کدوحلوایی وگن گذاشته بود حسابی خوشم اومد...
باهاش چند مدل غذا میشه درست کرد...
کیک کدو حلوایی هم هست که اینم فوق العاده میشه...
نان کدوحلوایی هم هست که خودم درست نکردم ولی از نانهای پرطرفداره...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Celin، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی رز عزیز
امروز تصمیم دارم کیک کدو حلوایی یا نون درست کنم
خودم کیک میخوام اما شکرش زیاده برای پسرم، فعلا تصمیم قطعی نگرفتیم Big Grin
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۹/۳، ۰۳:۲۲ عصر)Celin نوشته است: مرسی رز عزیز
امروز تصمیم دارم کیک کدو حلوایی یا نون درست کنم
خودم کیک میخوام اما شکرش زیاده برای پسرم، فعلا تصمیم قطعی نگرفتیم Big Grin

خواهش می کنم عزیزم
کدوحلوایی خودش شیرینه... و یکی از جایگزین های روغنه... یکم اگه توی دستورها بگردی، می تونی دستوری پیدا کنی یا تغییر بدی که توش کدوحلوایی بیشتر و شکر کمتری داشته باشه...
من خیلی وقتا روغن رو با سس سیب یا پوره ی کدوحلوایی جایگزین می کنم... یعنی کیکام اکثرا هم روغن نداره هم اینکه چون کدوحلوایی شیرینه، شکر کمتری می بره... دو سر سوده...

اکثر کیک ها رو من خودم شکر رو نصف تا حتی 1.3 میزنم واقعا به مشکل خاصی نخوردم...
بعد به پسرم از اون میدم... خودمم از همون می خورم... ولی همسرم شیرین تر دوست داره براش شیره خرما یا انگور یا عسل میزنم... طعماشون هم باهم می خونه...
توی دسرها هم توی دستور اکثرا شکر هست بهرحال ولی من چون نمیخوام پسرم دندوناش خراب شه و قند به درد نخور بگیره، خیلی وقتا با شیره ها شیرین می کنم... زیر 1 یا حتی 1.5 که اصلا شیرینتر هم نمی کردم... الان برای اینکه خودمونم بخوریم یه ذرههههه شیرین می کنم... و نهایتا با شیره روش رو تزئین می کنم برای خودمون...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Celin، miss shin، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلین شف طیبه میخواد کاپ کیک بدون شکر کدوحلوایی آموزش بده البته هنوز آموزششو نذاشته تا فردا پس فردا میذاره
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Celin، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان