موضوعها: 0
تشکر Received:
3,068 in 518 posts
تشکر Given: 1,314
اعتبار:
4,289
ترگل جون دستورش اینجوری بود:
یه مرغ کامل ۹۰۰ گرمی رو با پوست چهارتیکه کردم ... بهش خیلییی خوب نمک زدم و یکم آبلیمو ... هیچ ادویه دیگه نزدم حتی فلفل حتی زعفران هم نزدم ...
تو یه قابلمه نصف قالب کره و روغن مایع ریختم و گذاشتم مرغ ها فقط یکم سرخ شدن ... بعد نیم فنجون آب اضافه کردم و دوتا پیاز کوچیک رو درسته انداختم کنارشون و حرارت رو ملایم کردم ... نزدیکای آخر پخت یه کوچولو زعفرون زدم ... فقط برای طعمش ... چون تو ذهنم بود که اکبرجوجه اصل رنگ زعفرون نداره و فلفل هم نداره ...
حدود یک و نیم ساعت بعد غذام آماده شد ...
کنارش هم رب انار رو با پودر گردو و یکم نعناع مخلوط کردم و بعنوان سس گذاشتم.
موضوعها: 27
تشکر Received:
8,192 in 2,975 posts
تشکر Given: 5,959
اعتبار:
12,568
دوستان من خیلی روی بوی ماهی حساسم، روشی برای مزه دار شدنش میگید که بوی بدش رو از بین ببره؟
تشکر Received:
1,463 in 301 posts
تشکر Given: 680
اعتبار:
1,608
ما نمک و لیموی تازه میزنیم
برای ما اوکیه
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
(۱۴۰۰/۱۲/۱۵، ۰۱:۵۱ صبح)شیدا نوشته است: دوستان من خیلی روی بوی ماهی حساسم، روشی برای مزه دار شدنش میگید که بوی بدش رو از بین ببره؟
عزیزم اگه ماهی تازه بگیری و یخ زده نباشه معمولا بوی اونجور خاصی نداره و بوی دریا میده...
ولی منم با همون آبلیمو و سرکه برای مدت کوتاه مزه دار می کنم، کنارشم پودر سیر... اگر سرخ می کنیش، یا کباب می کنی، کره هم روی بو و مزه تاثیر مستقیم داره... اگر شکم پر هم درست کنی از نظر من اون سبزیا بوی بد نمیذارن بمونه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
موضوعها: 48
تشکر Received:
15,692 in 3,400 posts
تشکر Given: 20,623
اعتبار:
18,810
من یه شب قبل با پودر زنجبیل، پودر سیر، زردچوبه،نمک،فلفل سیاه و زعفرون و کمی آبلیمو مزه دار میکنم،مزه ش خوب میشه
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
تشکر Received:
6,784 in 1,210 posts
تشکر Given: 4,526
اعتبار:
6,938
من همیشه درست میکنم با یه دونه پیاز و یه چوب دارچین و یه دونه سیر و ادویه میذارم از شب تا صبح جا بیوفته
فقط آبشو کم میریزم که قشنگ ژله ای بشه
یه بار آب زیاد ریختم خیلی بدمزه شد