امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
بنسای جان اون معامله پایاپای خیلی باحال بود
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • mona70، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آقا دو روز زودتر این بحثو راه مینداختین منم تردید میکردم برای ختنه پسرم
منم واقعا هیچکدوم از اینارو نمیدونستم Confused Confused Confused Huh Huh Huh Huh Huh Huh
  • nona، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۶، ۰۶:۰۵ عصر)Bonsay نوشته است:
(۱۴۰۰/۶/۶، ۰۵:۰۷ عصر)Rose نوشته است: اتفاقا پیج فمنیسم اوری دی درموردش یه سری اطلاعات خوب گذاشته بود و بعد از اون بقیه هم جرات کردن در موردش حرف بزنن........

رفتم دیدم ولی پیجشون فعالیتی نداره انگار،هیچ پستی نبود
اگر یادته بگو که چی گفته بود، یعنی بودنش خوب و لازمه یا نه؟

نه احتمالا ریستریکت یا بلاک شدی عزیزم... چون فعالیت داره و همین 2 ساعت پیش پست گذاشته...

نه عملا برای اکثر خانمها واقعیت نداره... یک تکه پوسته که اگه پیش نوازی باشه اکثر خانمها خونریزی نخواهند داشت Big Grin  و با معاینات واژن چیزی دستگیر کسی نمیشه... و توی پیج پر بود از شواهدش...

فقط یک عده که کاملا بسته هست واژنشون، لازمه که جراحی کنن وگرنه برای بقیه چیزی به نام هایمن وجود نداره... حتی یادمه سازمان بهداشت جهانی برای ممنوعیت آزمایش بکارت اعلامیه داده بود و احتمالا چند سال دیگه غیرقانونی میشه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۶، ۰۶:۳۴ عصر)youtab نوشته است: آقا دو روز زودتر این بحثو راه مینداختین منم تردید میکردم برای ختنه پسرم
منم واقعا هیچکدوم از اینارو نمیدونستم Confused Confused Confused Huh Huh Huh Huh Huh Huh

اشکال نداره عزیزم... کاریه که شده... 
اتفاقا لیانه جون که اومد تعریف کرد خواستم یه چیزی بگم، منصرف شدم گفتم شاید واقعا از نظر فقهی براتون مهمه که زود اقدام کردید... یا متخصصش توصیه داشته که زود ختنه کنید... چون بعضی بچه ها مشکلاتی دارن و بهشون توصیه میشه که ختنه انجام بشه...
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب ج‌ون شما که انجام دادی با دید مثبت بهش نگاه کن عزیز دلم
  • Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام ببخشید میپرم وسط حرفتون بچه هاا
میگم پس چه جوری دکتر زنان میفهمه که رابطه داشتی از قبل ؟
  • nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۶/۶، ۰۷:۱۴ عصر)صنوبر۷۱ نوشته است: سلام ببخشید میپرم وسط حرفتون بچه هاا
میگم پس چه جوری دکتر زنان میفهمه که رابطه داشتی از قبل ؟

سلام عزیزم
یه بحث زنان مورد تجاوز هست، یا مثلا رابطه ی مقعدی، یا زنی که زایمان داشته یا خب چند ساله ازدواج کرده، این افراد قابل تشخیص هستن... هر کدوم با شرایط بدنی خاصی مشخص میشن... اونم نه لزوما خود هایمن، مثلا توی تجاوز بحث پارگی های داخلی خیلی بولد میشه و بررسی میشه... زایمان و سابقه ی چند ساله ی ازدواج با تغییر فرم واژن...

ولی اینکه یک دختر نرمال بره دکتر احتمالا دکتر میگه باکره هم هست...
اگه ظاهر خاصی داشته باشه، استرس خاصی داشته باشه و... بیشتر دنبال شواهد تایید کننده ی دختر نبودن میگرده... 
کلا یه چیز کاملا نسبیه و خیلی وقتها از روی ظاهر و بر حسب تجربه، دکتر فقط حدس میزنه... و کمتر دکتریه که بگه تو دختر نیستی Big Grin Big Grin  خدایی تا حالا شنیدید کسی بره دکتر و دکتر بگه تو دختر نیستی من تایید نمی کنم؟ من که ندیدم واقعا... احتمالا به دلیل اینکه هر کسی که این کار رو انجام میده به قضیه معتقده، دکتر احتمال میده که رابطه هم نداشته لابد Big Grin Big Grin و البته یک پول مفتیه که خب کی بدش میاد؟ همون بهتر که ملت فکر کنن که بکارت یه چیز واقعیه...

و توی همین پیجی که معرفی کردم چند صد مورد تجربه شون رو از همین معاینات غلط گفتن... می تونید بخونید... به واقع این افسانه یه ابزار کنترلی برای زنان بوده... و سیستم مردسالار میخواد که این قدرت کنترل از دست نره و دخترا هنوز فکر کنن که اگه رابطه داشته باشن قابل تشخیصه اما مال پسرا قابل تشخیص نیست... با اینکه دخترا گول می خورن و نمیدونن اگه رابطه ی واژنی رو نمیذارن انجام شه، ولی رابطه ی مقعدی برقرار می کنن، و جالب اینه که رابطه مقعدی هم قابل تشخیصه هم عوارض جسمی داره براشون... ولی بخاطر از دست ندادن بکارت خیلی، واقعا سلامتشون رو از دست میدن......

متاسفانه این مشکلات هم مثل بقیه ی قسمت های جامعه مون راه خطاش بیشتر جا افتاده...
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنون رز جان از اینکه وقت گذاشتی و توضیح دادی
  • nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها این وسط من یه سوال بپرسم
شما برای زایمان که رفتین بستری شدین بیمارستان ازتون خواسته بود تست کرونا بدین قبلش؟
فاطمه هستم
Heart
  • nona، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
فاطمه جان از من نخواستن
  • 2015، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان