(۱۴۰۰/۶/۶، ۰۷:۱۴ عصر)صنوبر۷۱ نوشته است: سلام ببخشید میپرم وسط حرفتون بچه هاا
میگم پس چه جوری دکتر زنان میفهمه که رابطه داشتی از قبل ؟
سلام عزیزم
یه بحث زنان مورد تجاوز هست، یا مثلا رابطه ی مقعدی، یا زنی که زایمان داشته یا خب چند ساله ازدواج کرده، این افراد قابل تشخیص هستن... هر کدوم با شرایط بدنی خاصی مشخص میشن... اونم نه لزوما خود هایمن، مثلا توی تجاوز بحث پارگی های داخلی خیلی بولد میشه و بررسی میشه... زایمان و سابقه ی چند ساله ی ازدواج با تغییر فرم واژن...
ولی اینکه یک دختر نرمال بره دکتر احتمالا دکتر میگه باکره هم هست...
اگه ظاهر خاصی داشته باشه، استرس خاصی داشته باشه و... بیشتر دنبال شواهد تایید کننده ی دختر نبودن میگرده...
کلا یه چیز کاملا نسبیه و خیلی وقتها از روی ظاهر و بر حسب تجربه، دکتر فقط حدس میزنه... و کمتر دکتریه که بگه تو دختر نیستی

خدایی تا حالا شنیدید کسی بره دکتر و دکتر بگه تو دختر نیستی من تایید نمی کنم؟ من که ندیدم واقعا... احتمالا به دلیل اینکه هر کسی که این کار رو انجام میده به قضیه معتقده، دکتر احتمال میده که رابطه هم نداشته لابد

و البته یک پول مفتیه که خب کی بدش میاد؟ همون بهتر که ملت فکر کنن که بکارت یه چیز واقعیه...
و توی همین پیجی که معرفی کردم چند صد مورد تجربه شون رو از همین معاینات غلط گفتن... می تونید بخونید... به واقع این افسانه یه ابزار کنترلی برای زنان بوده... و سیستم مردسالار میخواد که این قدرت کنترل از دست نره و دخترا هنوز فکر کنن که اگه رابطه داشته باشن قابل تشخیصه اما مال پسرا قابل تشخیص نیست... با اینکه دخترا گول می خورن و نمیدونن اگه رابطه ی واژنی رو نمیذارن انجام شه، ولی رابطه ی مقعدی برقرار می کنن، و جالب اینه که رابطه مقعدی هم قابل تشخیصه هم عوارض جسمی داره براشون... ولی بخاطر از دست ندادن بکارت خیلی، واقعا سلامتشون رو از دست میدن......
متاسفانه این مشکلات هم مثل بقیه ی قسمت های جامعه مون راه خطاش بیشتر جا افتاده...