امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ آشپزی
بچه ها قهوه چه جوری درست می کنید. مثل نسکافه پودریاست. از نسکافه قوی تره برای شب زنده داری؟
چای ماسال یک پودر سفید رنگ بهم داده. مثل چایی دم می کنید؟ خواصش چیه.
پاسخ
چای ماسالا رو نباید عین چای معمولی دم کنی. بلکه باید با آب سرد (یا شیر سرد اگر که توش پودر شیر نداره، که مال شما چون سفیده فکر کنم داره) مخلوطش کنی توی شیرجوش و روی گاز درستش کنی. خوب هم بزنش در حین جوشیدن.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۱۶، ۱۰:۴۴ صبح)lady نوشته است: بچه ها قهوه چه جوری درست می کنید. مثل نسکافه پودریاست. از نسکافه قوی تره برای شب زنده داری؟
چای ماسال یک پودر سفید رنگ بهم داده. مثل چایی دم می کنید؟ خواصش چیه.

عزیزم قهوه ترک اینجاست:
http://khanumha.com/showthread.php?tid=157

قهوه ی اسپرسو و خانواده ش مثل امریکانو و لاته ووو... دستگاه داره...
قوی ترین قهوه همین اسپرسو هست

ماسالا:
http://khanumha.com/showthread.php?tid=255
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۱۶، ۱۱:۱۶ صبح)ستی‌لیته نوشته است: چای ماسالا رو نباید عین چای معمولی دم کنی. بلکه باید با آب سرد (یا شیر سرد اگر که توش پودر شیر نداره، که مال شما چون سفیده فکر کنم داره) مخلوطش کنی توی شیرجوش و روی گاز درستش کنی. خوب هم بزنش در حین جوشیدن.

من به این دلیل که شیر زود سر میره و رویه می بنده، نمیذاره ادویه ها باز بشن، اول ادویه ها رو با چای توی آب دم می کنم، بعد میذارم با شیر بجوشن یکم... اینجوری خیلی مزه ها بیشتر به خورد شیر میره... البته من هیچوقت پودر اماده نگرفتم... یه وقتا حال نداشته باشم، سریع ادویه های چایش رو باهم قاطی می کنم میذارم روی گاز و باید 10-15 دقیقه ای بجوشه تا یه چیزی ازشون دربیاد Big Grin ولی در کل روش های متنوعی برای درست کردن چای ماسالا هست... من چندین مدل مختلف دیدم که درست می کنن...
  • youtab، ستی‌لیته
پاسخ
روش تو دقیق‌تره رز. من پایه‌ی کلی‌ش رو گفتم که دوستمون یهو نره پودر آماده‌ش رو بریزه تو قوری بذاره رو کتری و بدونه که بیشتر مدل قهوه ترک درست میشه، نه چای دمی ایرانی. وگرنه دستور تو بهتره. خودمم هوس کردم، ولی همون پودر آماده‌ای که خریدم خوبه. این که خودم ادویه‌هاشو درست کنم واقعاً خیلی سخته. راستی من صافش نمیکنم، و سعی میکنم لِردِ تهش رو هم تا جای ممکن هم بزنم بخورم، چون به نظرم خواصش رو کامل به آب یا شیر پس نمیده و حیفه.
  • Rose، youtab
پاسخ
[تصویر:  080101-1_x40v.jpg]

من از این چای ماسالا استفاده میکنم و البته با اینکه خودش شیر داره، ولی من داخل شیر میریزم،من که خیلی ازش راضی ام، طعم همه ادویه ها به یه نسبت احساس میشه، و اینکه بدون شکر هست ، اکثر ماسالای آماده برای اینکه طعم خوبی داشته باشه شکر دارن
پیج اینستا دارن،محصولات متنوع داره

محصولات همنشین
  • Rose، youtab، آیسان ۹۶، ستی‌لیته
پاسخ
ادم هوس میکنه به چای ماسالا علاقمند شه. اما هنوز نشدم متاسفانه Sad
  • Mari90، Rose، Sufii، youtab، ستی‌لیته
پاسخ
ترگل حتما یه بار درست کن... واقعا بر عکس قهوه که برای اکثر آدما بخصوص خانما ضرر داره، این واقعا مفیده... بخصوص اگه ادم مشکلات گوارشی داشته باشه که کافئین و قهوه و اینا براش خوب نیست، این چای واقعا خوشمزه و مفیده...

حامی جان توی تاپیکش هم بذار لطفا که گم نشه توی سوال و جواب ها :*
  • Hamii99، Targol، youtab
پاسخ
من تا حالا چای ماسالا نخوردم !
ولی چرا اینقدر حس میکنم خوشمزه ست؟ مخصوصا با شیر
  • Rose، youtab
پاسخ
ترگل اگه غلیظ باشه و ترکیبش درست باشه واقعا خوشمزه است

شیدا یه طعم متفاوت از چای و قهوه است، من اولین بار سالن آرایشگاهی که رفته بودم برای پذیرایی ازم آورد!! اونجا خوردم دیدم چقدر معرکه است

البته بچه ها شاید فقط برای کسانی خوشاینده که به ادویه علاقه دارن، من خودم اهل ادویه هستم
  • mahtakhanoum، Rose، Targol، youtab، آیسان ۹۶، ستی‌لیته، شیدا
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان