ارسالها: 6,736
موضوعها: 0
تشکر Received:
9,547 in 3,761 posts
تشکر Given: 5,949
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
16,123
ندا من گردن میذارم بسیار خوشمزه و لذیده
سردست هم میتونی بذاری
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Nedaaa28
ارسالها: 1,993
موضوعها: 3
تشکر Received:
7,358 in 1,540 posts
تشکر Given: 9,421
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
9,290
من درست میکنم. اول شوید خشک رو با مقدار معقولی کره تفت بده (اگر شوید تازه هم بزنی قاطیش ترکیبی خوب میشه)، بعد سیر پورهشده رو اضافه کن، با حرارت کم کار کن. بعدم باقلا رو بریز توش (دیفراست شده باشه) تفت بده، بعد نصف استکان آب جوش به اضافه نمک و کمی فلفل و زرچوبه بهش اضافه کن و زیرش رو کم کن و درش رو بذار. وقتی به غلظت خوبی رسید و جا افتاد و باقلاشم پخته بود (اگر نپخته بود میتونی آب جوش اضافه کنی و بذاری باز جا بیفته)، دو یا به تعداد نفرات تخممرغ رو در قسمتهای مختلف ماهیتابه روی باقلاها بشکون و شعله رو متوسط بذار و اول یک دقیقه در ماهیتابه رو هم ببند و بعد سریع برش دار و بذار یکی دو دقیقه دیگه هم تخممرغ رو شعله باشه. کلاَ ۳ دقیقه بیشتر تخممرغ رو حرارت نباشه. بعدش سریع برش دار از رو گاز و بذار کنار، درشم باز باشه.
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Donya
ارسالها: 4,058
موضوعها: 1
تشکر Received:
13,879 in 2,542 posts
تشکر Given: 6,759
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
15,307
مرسی ستی جون. ببین مقدار شوید و برای دو پیمانه باقلی میگی بهم؟ نمیدونم چرا حالت خورشتی نمیشه. حالت املت میشه.
ارسالها: 4,457
موضوعها: 1
تشکر Received:
9,629 in 3,202 posts
تشکر Given: 3,566
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
13,743
دنیا جان تخم مرغشو زیاد نمیزنی؟
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Donya
ارسالها: 4,058
موضوعها: 1
تشکر Received:
13,879 in 2,542 posts
تشکر Given: 6,759
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
15,307
۱۴۰۱/۹/۱۲، ۰۴:۰۶ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۹/۱۲، ۰۴:۰۷ عصر، توسط Donya.)
ندا جون گردن و ماهیچه خیلی عالی میشه. بویژه اگر استخون های قلم شم بذاری تو قابلمه که استاک گوشتش غلیظ بشه..
راسته هم میشه ولی معمولاراسته رو برای کباب چنجه استفاده میکنند.
صنوبر جان پنج تا تخم مرغ توی دو تا پیمونه باقلی با حدود پنج تا قاشق شوید خشک و دوتا حبه سیر... با دو تا قاشق غذاخوری روغن.
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Nedaaa28، صنوبر۷۱
ارسالها: 148
موضوعها: 0
تشکر Received:
259 in 97 posts
تشکر Given: 40
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
326
۱۴۰۱/۹/۱۲، ۰۴:۱۱ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۹/۱۲، ۰۴:۱۴ عصر، توسط پناه.)
منم به همین ترتیبی که ستی لیته گفت درست میکنم عطر شوید و سیر که توی خونه میپیچه عالیهههه سیرشم زیاد میزنم غذاییه که سریع آماده میشه
۵تا تخم مرغ زیاده دنیا جان
خب نذار خیلی آبش کشیده بشه که مثل املت بشه
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Donya
ارسالها: 4,058
موضوعها: 1
تشکر Received:
13,879 in 2,542 posts
تشکر Given: 6,759
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
15,307
مرسی پناه جون. اگر درست کردی برام بگو چقدر شوید چقدر تخم مرغ چقدر آب و چقدر روغن... خورشتی طوری بشه..
ارسالها: 10,766
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
33,760
ندا منم با گردن و ماهیچه درست میکنم
...
بچه ها این ترکیبی که ستی گفت ماست و سبزی و پیازچه من درست کردم اصلا نگم که چقدر خوب بود
من توش ریحون، نعنا، شوید، جعفری، گشنیز و گیازچه زیااادی ریختم و ریز خورد کردم

پسر دو ساله من
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• ستیلیته