امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ آشپزی
ندا من گردن میذارم بسیار خوشمزه و لذیده
سردست هم میتونی بذاری
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Nedaaa28
پاسخ
من درست می‌کنم. اول شوید خشک رو با مقدار معقولی کره تفت بده (اگر شوید تازه هم بزنی قاطیش ترکیبی خوب میشه)، بعد سیر پوره‌شده رو اضافه کن، با حرارت کم کار کن. بعدم باقلا رو بریز توش (دیفراست شده باشه) تفت بده، بعد نصف استکان آب جوش به اضافه نمک و کمی فلفل و زرچوبه بهش اضافه کن و زیرش رو کم کن و درش رو بذار. وقتی به غلظت خوبی رسید و جا افتاد و باقلاشم پخته بود (اگر نپخته بود می‌تونی آب جوش اضافه کنی و بذاری باز جا بیفته)، دو یا به تعداد نفرات تخم‌مرغ رو در قسمت‌های مختلف ماهیتابه روی باقلاها بشکون و شعله رو متوسط بذار و اول یک دقیقه در ماهیتابه رو هم ببند و بعد سریع برش دار و بذار یکی دو دقیقه دیگه هم تخم‌مرغ رو شعله باشه. کلاَ ۳ دقیقه بیشتر تخم‌مرغ رو حرارت نباشه. بعدش سریع برش دار از رو گاز و بذار کنار، درشم باز باشه.
  • Donya
پاسخ
مرسی ستی جون. ببین مقدار شوید و برای دو پیمانه باقلی میگی بهم؟ نمیدونم چرا حالت خورشتی نمیشه. حالت املت میشه.
پاسخ
دنیا جان تخم مرغشو زیاد نمیزنی؟
  • Donya
پاسخ
ندا جون گردن و ماهیچه خیلی عالی میشه. بویژه اگر استخون های قلم شم بذاری تو قابلمه که استاک گوشتش غلیظ بشه..
راسته هم میشه ولی معمولاراسته رو برای کباب چنجه استفاده میکنند.

صنوبر جان پنج تا تخم مرغ توی دو تا پیمونه باقلی با حدود پنج تا قاشق شوید خشک و دوتا حبه سیر... با دو تا قاشق غذاخوری روغن.
  • Nedaaa28، صنوبر۷۱
پاسخ
شایدم تخم مرغ رو زیاد میپزی که خودشو میگیره سفت میشه. راشتش من درست نکردم تا حالا فقط دارم حدس میزنم Smile
پاسخ
منم به همین ترتیبی که ستی لیته گفت درست میکنم عطر شوید و سیر که توی خونه میپیچه عالیهههه سیرشم زیاد میزنم غذاییه که سریع آماده میشه
۵تا تخم مرغ زیاده دنیا جان
خب نذار خیلی آبش کشیده بشه که مثل املت بشه
  • Donya
پاسخ
مرسی پناه جون. اگر درست کردی برام بگو چقدر شوید چقدر تخم مرغ چقدر آب و چقدر روغن... خورشتی طوری بشه..
پاسخ
ندا منم با گردن و ماهیچه درست میکنم
... 
بچه ها این ترکیبی که ستی گفت ماست و سبزی و پیازچه من درست کردم اصلا نگم که چقدر خوب بود
من توش ریحون، نعنا، شوید، جعفری، گشنیز و گیازچه زیااادی ریختم و ریز خورد کردم
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • ستی‌لیته
پاسخ
(۱۴۰۱/۹/۱۲، ۰۴:۲۴ عصر)Donya نوشته است: مرسی پناه جون. اگر درست کردی برام بگو چقدر شوید چقدر تخم مرغ چقدر آب و چقدر روغن... خورشتی طوری بشه..

عزیزم من چشمی میریزم والا باقالی حدود ۲پیمونه سیر بیشتر میزنم ۴_۵ حبه تخم مرغ ۲تا برای دونفرمون 
باقالی جونی نداره زود میپزه به اندازه ای که روش آب بیاد وقتی مثل خورشت آبدار شد تخم مرغاتو بشکن 
شما ۵تا تخم مرغ میزنی املت باقالی میشه دیگه  Smile
روغنم خیلی کم همون اول که سیر، شوید، زردچوبه و باقالی رو داری تفت میدی

(۱۴۰۱/۹/۱۲، ۰۴:۳۲ عصر)youtab نوشته است: ندا منم با گردن و ماهیچه درست میکنم
... 
بچه ها این ترکیبی که ستی گفت ماست و سبزی و پیازچه من درست کردم اصلا نگم که چقدر خوب بود
من توش ریحون، نعنا، شوید، جعفری، گشنیز و گیازچه زیااادی ریختم و ریز خورد کردم

یه جوری تعریف کردی یوتاب جون داشتم می اومدم پیازچه اینا خریدم شب کنار خورشت بادمجون بخوریم
  • Donya، youtab، ستی‌لیته
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان